новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Корм для собак Brit Premium Junior M 1 кг

Фото - Корм для собак Brit Premium Junior M 1 кг
Видео 2
Brit Premium Junior M 1 kg
Тип
сухой корм
Вес упаковки
1 кг
Возраст
от 2 месяцев
щенки
молодые / до 12 мес /
Размер собаки
средние
Класс корма
премиум
Общее назначение
повседневный
Специальное назначение
для иммунной системы
для суставов
для костей
Ингредиенты
мясо курицы (42 %), рис, злаки, фрукты, минералы, витамины
Калорийность
433 ккал/100г
Официальный сайт
brit-petfood.com
Дата добавления на E-Katalog
ноябрь 2015

Информация в описании модели носит справочный характер.
Всегда перед покупкой уточняйте у менеджера интернет-магазина характеристики и комплектацию товара
Каталог Brit 2024 - новинки, хиты продаж и самые актуальные модели Brit.

Купить Brit Premium Junior M 1 кг

Все цены 11 →

Сухий корм для цуценят середніх порід Brit Premium Dog Junior М, з куркою,

Maudau.com.uaМенее года
(Киев)
Пожаловаться
245 грн.

Сухий корм для цуценят та молодих собак середніх порід Brit Premium Junior

Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оп... ещелата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Repka.uaС нами 5 лет
(Киев)
Пожаловаться
200 грн.

Сухий корм для цуценят та молодих собак середніх порід Brit Premium Junior

Sokol.uaС нами 7 лет
(Киев)
Пожаловаться
202 грн.

Корм Brit Premium Dog Junior M сухий з куркою для цуценят та молодих собак

Brit Premium Junior M - сухий корм для цуценят і молодих собак середніх порід, віком від 2 до 12 місяців. Чому варто придбат... ещеи? Збалансована формула, повністю задовольняє потребу організму, що росте в поживних речовинах, вітамінах і мінералах;  Містить оптимальне співвідношення кальцію і фосфору, необхідних для формування міцних зубів та кісток у цуценят;  Містить хондроїтин та глюкозамін, необхідних для формування здорових суглобів у цуценят;  Містить масло лосося - джерело Омега-3 і Омега-6 ненасичених жирних кислот, необхідних для підтримки здоров'я шкіри та шерсті;  Містить екстракт юки Шидигера, що сприятливо впливає на процеси травлення.  Містить ФОС і МОС, необхідні для підтримки здоров'я органів травлення та нормалізації імунітету.  Містить всі необхідні мікроелементи в хелатній формі, завдяки чому забезпечується висока їх засвоюваність  Не містить сої, яловичини і свинини - які є слабко засвоюваними джерелами протеїну, що призводять до низької засвоюваності корму і надмірного навантаження на кишковий тракт, крім того, вони можуть викликати алергічні реакції;  Не містить ГМО (генетично модифіковані організми) - корми Brit повністю виготовляються з інгредієнтів натурального походження.
Zooprostore.com.uaМенее года
(Ирпень)
Пожаловаться
245 грн.

Сухий корм для цуценят та молодих собак середніх порід Brit Premium Junior

Сухий корм для цуценят і молодих собак середніх порід Brit Premium Junior M зі смаком курки Brit Premium by Nature Junior М... еще- досконала формула з курячим м'ясом для молодих собак (1-12 місяців) середніх порід (10-25 кг). Здоровий розвиток скелета, кісток, суглобів, зубів. Оптимальний ріст тіла та м'язів. Прекрасна засвоюваність. Підтримка імунітету та загального самопочуття. Півпакета курки. Найкращий смак і засвоюваність. Колаген, мідія зелена новозеландська та панцирі ракоподібних для суглобів і хрящів. Високий рівень омега-3 для здорового серця, здорової шкіри та блискучої шерсті. Фрукти і трави для гарного травлення та імунітету. Енергетична цінність: 3 980 ккал/кг. Склад: Курятина 50% (дегідратована 30%, очищена від кісток 20%), овес, пшениця, курячий жир (консервований сумішшю токоферолів), лососева олія (2%), кукурудза, сушені яблука, гідролізована куряча печінка, пивні дріжджі, колаген, панцири ракоподібних (джерело глюкозаміну, 260 мг/кг), хрящі (джерело хондроїтину, 180 мг/кг), трави і фрукти (гвоздика, цитрусові, розмарин, куркума, 150 мг/кг), мананолігосахариди (150 мг/кг), фруктоолігосахариди (100 мг/кг), юка Шидигера (100 мг/кг), сушена ромашка (90 мг/кг), новозеландські зелені мідії (джерело глікозаміногліканів, 60 мг/кг), сушена лохина (60 мг/кг). Аналітичні компоненти: Сирий білок 31,0%, вміст жирів 18,0%, вологість 10,0%, сира зола 6,8%, сира клітковина 2,0%, кальцій 1,4%, фосфор 1,0%, омега 30,25%, омега 62,2%. Харчові добавки на 1 кг: Вітамін A (3a672a) 20 000 МО, вітамін D3 (E671) 1200 МО, вітамін E (a-токоферол) (3a700) 500 мг, біотин (3a880) 0,6 мг, холінхлорид (30890) мг, гідрат хелатний комплекс цинку з амінокислотами (3b606) 90 мг, гідрат хелатний комплекс заліза з амінокислотами (Е1) 80 мг, гідрат хелатний комплекс марганцю з амінокислотами (Е5) 35 мг, йодид калію, 3b комплекс міді з амінокислотами (Е4) 15 мг, органічна форма селену Saccaromyces cerevisiae CNCM I-3060 (інактивовані селенові дріжджі), що виробляється, Saccaromyces cerevisiae CNCM I-3060 (інактивовані селенові дріжджі) (3b8. 10) 0,2 мг.
Moyo.uaС нами более 10-ти лет
(Киев)
Гарантия: от производителя
Пожаловаться
200 грн.
eще 6 предложений
Видеообзоры

Модификации Brit Premium Junior M

Цены на Brit Premium Junior M
Brit Premium Junior M 1 кгот 200 грн.11 предложений
Brit Premium Junior M 3 кгот 521 грн.25 предложений
Brit Premium Junior M 15 кгот 1 904 грн.26 предложений

Динамика цен на Brit Premium Junior M 1 кг

Подбор по параметрам
Модели
Brit (тип)