новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Детские товары и игрушки   /   Игрушки и развлечения   /   Все для кукол

Все для кукол Mattel

 цены на 39 моделей  
Mattel
очистить
Выводить
999Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Машинка Barbie Електрокар з відкидним верхом створена спеціально для літнього відпочинку та подорожей з вітерцем! Він легко перетворюється на кабріолет — треба лише підняти дах автомобіля — і впер еще→ед у дорогу! Коли прийде час підзарядитись, просто підключіть автівку до портативної «зарядної станції», що входить до комплекту, та продовжуйте подорож. Електрокари є екологічними з погляду впливу на довкілля, здоров'я людей і комфорту в місті, про що дитині буде цікаво дізнатися в ігровій формі.
1 199Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Відправляйтеся разом з вашими ляльками Barbie в захоплюючу подорож на крутому джипі-позашляховику! Машина, незважаючи на свої габарити, - ідеальний вибір для ляльок-модниць. У неї фіолетовий корпус еще→, рожевий салон, а ще фірмовий значок і номерний знак! Посадіть лялечок в салон, пристебніть ременями (адже їзда повинна бути безпечною), підштовхніть джип і вперед до пригод! Фантазуйте, куди відправляться ваші ляльки, героїнями якої історії стануть? Можливо вони побувають на шопінгу або відправляться на пікнік, або на пляж. У джипа відкритий салон, а значить на ньому чудово кататися в спекотну погоду!Рекомендовано для дітей віком від 3-х років.* Зверніть увагу, що ляльки до набору не входять.
1 299Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Барбі обожнює подорожувати у своєму улюбленій машинці для ляльки Barbie Кабріолет мрії! Яскравий рожевий колір, стильні чорні сидіння й колеса та логотип Barbie додають автомобілю ще більше оригін еще→альності та гламуру. Кабріолет вміщує двох ляльок, яких можна пристебнути пасками безпеки, адже безпека за кермом — понад усе!
1 799Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Що за химерний монстро-мобіль! Учні Monster High точно знають, як привернути до себе увагу. Блискуче павутиння, сидіння з імітацією під хутряні та паски безпеки у формі крил кажанів — ця машина дл еще→я ляльки Monster High Монстро-мобільне схожа на жодну іншу. Всередину можна посадити до чотирьох ляльок Monster High. Дві — на переднє сидіння й ще дві — позаду, якщо відкрити багажник та перетворити
еще 15 товаров
Страницы:
1 2
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Тип
Очистить параметры
Каталог Mattel 2024 - новинки, хиты продаж, купить все для кукол.