новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Зоотовары   /   Для собак   /   Лежаки (места) для собак

Лежаки (места) для собак

 цены на 6450 моделей  
Выводить
Килимок для переноски 46 x 26 см (сірий) від знаменитого німецького бренду зоотоварів Trixie - це аксесуар, що перетворює життя вашого вихованця в справжній рай! З'єднання красивого зовнішнього в еще→игляду, високої якості і практичних матеріалів роблять цей лежак ідеальним придбанням для тварини! Лежак забезпечить прекрасний відпочинок вихованцеві, наповнюючи його енергією і силами, що позитивно відіб'ється на його здоров'ї. Основні переваги лежака: - Зручний - Ідеальні габарити - Підходить для усіх видів і порід - Зроблений з високоякісних матеріалів - Довговічний - Безпечний для вихованця Килимок для переноски Trixie 46 x 26 см (сірий) стане улюбленим місцем відпочинку і сн…
224Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - коврик
Оптимальний бюджетний варіант компактного лежака для чотирилапого друга. Зручність і компактність цього м'якого місця для собак маленьких і великих порід оцінили тисячі господарів і їх чотириноги еще→х улюбленців. Кольори в асортименті в залежності від наявності тканини. Спальне місце улюбленцю можна облаштувати за секунду де завгодно Зручно зберігати і транспортувати Велика розмірна лінійка Матрац настільки простий і універсальний, що ідеально впишеться в будь-який інтер’єр Матеріал: Бязь, поролон. Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині.
Килимок охолоджуючий 50 см / 40 см (синій) від знаменитого німецького бренду зоотоварів Trixie - це аксесуар, що перетворює життя вашого вихованця в справжній рай! З'єднання красивого зовнішнього еще→вигляду, високої якості і практичних матеріалів роблять цей лежак ідеальним придбанням для тварини! Лежак забезпечить прекрасний відпочинок вихованцеві, наповнюючи його енергією і силами, що позитивно відіб'ється на його здоров'ї. Основні достоїнства лежака: Зручний Ідеальні габарити Підходить для усіх видів і порід Зроблений з високоякісних матеріалів Довговічний Безпечний для вихованця Килимок Trixie охолоджуючий 50 см / 40 см (синій) стане улюбленим місцем відпочинку і с…
Універсальний лежак для собак – зручний, компактний, зовнішньо привабливий. Переваги моделі: широка розмірна лінійка зручна форма м'які бортики з поролоном зйомна подушка, яку легко чистити (на еще→повнювач синтепон) цупка якісна тканина. Комфортний відпочинок для вашого чотириногого улюбленця – це лежак LUX. Матеріал: плащова тканина, вельбо, поролон, синтепон. Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині. * Відтінки кольорів реального товару, можуть відрізнятися від фото на екрані пристроїв, залежно від виду екрана та його передачі кольору.
Плед Trixie «Kenny» 1 м / 75 см (бежевий) - чудовий вибір для поєднання відпочинку улюбленця та захисту меблів та речей вдома! Плед стане зручним місцем відпочинку улюбленця, забезпечуючи йому комфорт еще→ний сон та гарний відпочинок, а шерсть і бруд більше ніколи не потраплять на оточення в інтер'єрі будинку! плюш для захисту меблів від бруду і шерсті тварин
Для зручного і комфортного розміщення вашого вихованця використовується розробка відомого німецького бренду Trixie - Килимок для собак Trixie "Tammy" 70*50. Цей аксесуар являє собою лежак, здатний пер еще→етворити дозвілля вашого вихованця в справжню насолоду. Основні достоїнства лежака: Зручний Ідеальні габарити Підходить для усіх видів і порід Зроблений з високоякісних матеріалів Надійний Безпечний для вихованця Килимок для собак Trixie "Tammy" 70*50 швидко стане улюбленим місцем відпочинку вихованця, комфортне дозвілля посприяє гарному настрою тварини, відповідно і здорове самопочуття завжди буде присутнім! м'яка плюшева тканина (поліестер) тонке пінопластове наповнення нековзне …
Оптимальний бюджетний варіант компактного лежака для чотирилапого друга. Зручність і компактність цього м'якого місця для собак маленьких і великих порід оцінили тисячі господарів і їх чотириноги еще→х улюбленців. Кольори в асортименті в залежності від наявності тканини Спальне місце улюбленцю можна облаштувати за секунду де завгодно Зручно зберігати і транспортувати Велика розмірна лінійка Матрац настільки простий і універсальний, що ідеально впишеться в будь-який інтер’єр Матеріал: Бязь, поролон Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині.  
Приятная на ощупь замшевая ткань теплого коричневого цвета, округлые формы и пышная подушка этого лежака навевают мысли об отдыхе и сладком сне. Ваш любимец наверняка будет доволен такой кроваткой. По еще→душку из лежака можно вынимать и стирать отдельно, а бортики чистить валиком с липкой лентой. Характеристики модели: Подходит для кошек и собак небольших пород; Съемная двухцветная подушка: коричневая/черная; Приятный пушистый материал отлично смотрится в интерьере. Материал: замша орнамент, силикон. Цвет: коричневый. Размер: 52х38х12 см.

Источник: https://www.zooapteka.kiev.ua/lezhak-dlya-koshek-i-sobak-priroda-robert?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIk5qkw5flgwMVz1ORBR1GbQiFEAQYB…
Цікаве і зручне рішення для вашого вихованця – лежак з бортиками Coral. Ця затишна місцинка безумовно сподобається чотириногому улюбленцю, а за рахунок пружних м’яких бортиків він буде відчувати себе еще→особливо комфортно. Лежак зшитий з бязі і представлений в двох кольорах.  Переваги: компактність; універсальність, простота догляду; доступна ціна. Матеріал: Бязь, поролон, синтепон. Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині.  
Оптимальний бюджетний варіант компактного лежака для чотирилапого друга. Зручність і компактність цього м'якого місця для собак маленьких і великих порід оцінили тисячі господарів і їх чотириноги еще→х улюбленців. Кольори в асортименті в залежності від наявності тканини Спальне місце улюбленцю можна облаштувати за секунду де завгодно Зручно зберігати і транспортувати Велика розмірна лінійка Матрац настільки простий і універсальний, що ідеально впишеться в будь-який інтер’єр Матеріал: Бязь, поролон Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині.
Лежак для животных Пухнастики чудесное место для отдыха вашего питомца.
Почему стоит купить:
- обеспечит прекрасный отдых питомцу
- сделан из высококачественных материалов еще→
- практичный просторный лежак с мягкими бортиками
- хорошо стирается и чистится
- стильный дизайн украсит любой интерьер
Рекомендации: стирать изделие руками при температуре 30 °C, не рекомендуется стирать в машинке
Производитель: Пухнастики, Украина.
Для зручного і комфортного розміщення вашого улюбленця використовується розробка відомого німецького виробника Trixie - Килимок для собак Trixie "Tammy" 100*70. Цей аксесуар являє собою лежак, здатний еще→перетворити дозвілля вашого улюбленця на справжню насолоду.  Основні переваги лежака:  Комфортний  Ідеальні габарити  Універсальний  Зроблено з високоякісних матеріалів  Міцний  Безпечний для улюбленця  Килимок для собак Trixie "Tammy" 100*70 швидко стане улюбленим місцем відпочинку улюбленця, комфортне дозвілля посприяє гарному настрою тварини, відповідно, і здорове самопочуття завжди буде присутнє!  м'яка плюшева тканина (поліестер) тонке пінопластове наповнення нековзне гумове дно,…
Очікуєте на чотирилапе поповнення або хочете зробити подарунок для хвостатого малюка? Положіть до "бебі-боксу" цей комплект. До набору входять: Ковдра флісова (поліестер), 70 × 50 см: прання машин еще→не до 60 °С Плюшева іграшка (поліестер), 22 см Іграшка (ТЕП/бавовна), 13 см Цей набір чудово продемонструє всю вашу ніжність та піклування!
Неймовірно м'який і пухнастий плед для вашого улюбленця Улюбленці швидко оцінять необхідність цього аксесуара. Ніжні кольори, теплий плюш, акуратне оздоблення та вишивка-логотип - плед стане час еще→тиною декору у вашому інтер'єрі, вбереже меблі від шерсті та зробить життя вашого улюбленця ще комфортнішим. Переваги пледа Bliss: Захистить меблі від шерсті та забруднень Допоможе улюбленцям зігрітися в прохолодну погоду Незамінна річ у машину або сумку-переноску Аксесуар, який перетворить будь-яке місце на затишне гніздечко Покажіть улюбленцю свою любов, зробіть його улюблене місце ще затишнішим.
427Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - лежак
Ваш четвероногий друг будет так прекрасно смотреться на лежаке, что лучшего места для фотосессии в доме не найти!
Интересное и удобное решение для вашего питомца – лежак с бортиками &la еще→quo;Коралл».
Это уютное местечко безусловно понравится четвероногому любимцу, а за счет несминаемых бортиков он будет чувствовать себя особенно комфортно.


Преимущества:
• компактность;
• универсальность;
• доступность.

Материал: бязь Gold
Правила ухода: ручная стирка при температуре не выше 40°С

Оттенки цветов реального товара, могут отличаться от фото на экране устройств, в зависимости от вида экрана и
Зручний і практичний лежак приваблює тварин м’якістю і здатністю добре зберігати тепло. Лежак з бортиком виготовлений із штучної повсті. Подушка з плюшу та меблевої тканини зробить відпочинок улюбленц еще→я ще приємнішим. Розміри: 48х37х22 см Матеріал: Повсть (100% поліестер)

Купить лежаки (места) для собак

еще 24 товара
Страницы:
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Каталог лежаков (мест) для собак 2024 - новинки, хиты продаж, купить лежаки (места) для собак.