новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Зоотовары   /   Для собак   /   Лежаки (места) для собак

Лежаки (места) для собак Priroda

 цены на 326 моделей  
Priroda
очистить
Выводить
Оптимальний бюджетний варіант компактного лежака для чотирилапого друга. Зручність і компактність цього м'якого місця для собак маленьких і великих порід оцінили тисячі господарів і їх чотириноги еще→х улюбленців. Кольори в асортименті в залежності від наявності тканини. Спальне місце улюбленцю можна облаштувати за секунду де завгодно Зручно зберігати і транспортувати Велика розмірна лінійка Матрац настільки простий і універсальний, що ідеально впишеться в будь-який інтер’єр Матеріал: Бязь, поролон. Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині.
Універсальний лежак для собак – зручний, компактний, зовнішньо привабливий. Переваги моделі: широка розмірна лінійка зручна форма м'які бортики з поролоном зйомна подушка, яку легко чистити (на еще→повнювач синтепон) цупка якісна тканина. Комфортний відпочинок для вашого чотириногого улюбленця – це лежак LUX. Матеріал: плащова тканина, вельбо, поролон, синтепон. Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині. * Відтінки кольорів реального товару, можуть відрізнятися від фото на екрані пристроїв, залежно від виду екрана та його передачі кольору.
Практичний просторий лежак з м'якими бортиками виготовлений з цупкої бязі та поліестеру, тому добре переться і чиститься. Подушка на дні лежака знімна, за необхідності її можна перевернути іншою еще→стороною. Матеріал: Бязь, поліестер, синтепон. Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині.
427Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - лежак
Зручний і практичний лежак приваблює тварин м’якістю і здатністю добре зберігати тепло. Лежак з бортиком виготовлений із штучної повсті. Подушка з плюшу та меблевої тканини зробить відпочинок улюбленц еще→я ще приємнішим. Розміри: 48х37х22 см Матеріал: Повсть (100% поліестер)
Лежак KOKOS Ваш улюбленець буде з задоволенням відпочивати в такому затишному «гніздечку»! KOKOS – м'який практичний лежак для собак дрібних і середніх порід. Він виготовлений з цупкої тканини, еще→яка добре очищається від шерсті. Зручні в міру високі бортики і зйомна подушка наповнені синтепоном. При необхідності подушку можна прати вручну і сушити на горизонтальній поверхні. Матеріал: Бязь, синтепон.
Будиночок підійде для дорослих тварин невеликого розміру – котів та собак, і для малюків. Модель забезпечує достатній простір, м'які бортики дозволяють зручно влягтися, а цуценятам і кошенятам – еще→не випасти з лежака і не травмуватися під час ігор. Переваги моделі: компактність універсальність бюджетність Універсальний дизайн дозволяє розмістити будиночок в будь-якому приміщенні. Порадуйте чотирилапого друга прекрасним подарунком! Матеріал: Бязь, поролон Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині.
Лаконічний лежак PLACE стане комфортним місцем для сна та відпочинку вашого вихованця. Завдяки овальної форми лежака вихованець буде відчувати себе в лежачку, як в колисці, а його сон буде максимально еще→солодким. Наповнювач не збивається і не вбирає запахи. Універсальна форма і приємні кольори зроблять лежак гармонійним доповненням інтер'єру вашого будинку. Матеріал: Бязь, поролон. Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині. Особливості лежака, які вас порадують: бавовняна тканина – бязь з милим малюнком; наповнювач подушки – синтепон – дарує відчуття комфорту і не збивається; подушку можна прати руками. Це місце відпочинку для улю…
Лежак ricky – ідеальне місце для релаксу чотирилапого улюбленця. Адже бортики такі пружні та приємні на дотик, а подушка така м’якенька. За бажанням її можна виймати і чистити окремо, це дуже зручно. еще→Щоб цуценятам та невеликим улюбленцям було зручно вкладатися на своє «ліжечко», бортик лежака з одного боку занижено. Чому лежак ricky сподобається вашому чотирилапому другу: зручна конструкція; міцна красива та приємна на дотик тканина; турбота про комфорт улюбленця; простий догляд. Універсальний дизайн робить лежак гармонійним доповненням будь-якого сучасного інтер’єру.
2 в 1 – лежак і матрац – чудове рішення для господарів собак, особливо, якщо тих, хто часто бере улюбленця в подорож Oбирайте практичність для себе і комфорт для вихованця! Лежак дозволяє за хвили еще→ну створити комфортне спальне місце для улюбленця в будь-якому приміщенні Кнопки надійно утримують стінки в потрібному положенні, не рвуть тканину, не розстібаються і розташовані так, щоб собака не могла їх відгризти Дно лежака зі змійкою, подушку можна виймати, прати і сушити Приваблива міцна тканина Матеріал: Бязь, штучна замша, синтепон. Рекомендації: Прати виріб руками. Не рекомендується прати лежак та подушку в пральній машині.
еще 24 товара
Страницы:
1 2 3 4 5 ... 14
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Очистить параметры