новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Зоотовары   /   Для собак   /   Лекарства и витамины

Лекарства и витамины

 цены на 908 моделей  
Выводить
Шампунь Природа Лорд для собак основний догляд репелентної дії проти блох, кліщів та інших ектопаразитів, 250 мл. Репеллентний ефект досягається завдяки вмісту рослинних екстрактів. Шампунь усуває подразнення шкіри, сприяє швидкому загоєнню невеликих подряпин після розчісування, шерсть стає блискучою і доглянутою.
Застосування: нанести невелику кількість шампуню на мокру шерсть, спінити, масажними рухами рівномірно розподілити по шерсті тварини. Витримати 2-3 хвилини, не допускаючи злизування. Змити теплою водою. При необхідності процедуру повторити.
Запобіжні заходи: берегти очі і вуха тварини від попадання води і шампуню. Зберігати засіб у недоступному для дітей місці.
Умови з…
Цена от 52 грн.
Сравнить цены и купить Priroda Шампунь Природа Лорд для собак основной уход репеллентного действия против
58 грн.
52 грн.
Сравнить цены2
Капли Fipromax БИО против блох и клещей, для котов и мелких собак, с лавандой, 1 мл, 2 пипетки
Капли противопаразитарные Фипромакс Био для собак и кошек с лавандой.
Капли Фипромакс Био для собак и кошек - натуральное средство, которое используют для отпугивания насекомых и защиты животных от эктопаразитов: блох, вшей, клещей.
Это гигиеническое средство, на основе натуральных компонентов растительного происхождения, не только эффективно, но и безопасно для Ваших любимцев.
Благодаря действию эфирных масел, которые входят в состав капель, также улучшается состояние кожи и шерсти.
Состав: масло эвкалипта, масло цитронеллы, масло лаванды, масло корицы, масло лимона, масло полыни…
Цена от 62 грн.
Сравнить цены и купить Капли противопаразитарные FIPROMAX БиO для котов и мелких собак с лавандой
62 грн.
66 грн.
Сравнить цены2
Ошейник противопаразитарный FIPROMAX БИО для котят и щенков, 35 см
Удобство применения и длительность действия делают этот препарат одним из лучших средств для борьбы с паразитами.
Действующее вещество относится к группе малотоксичных препаратов для теплокровных животных.
Изготовлен из натуральных природных компонентов.
Почему стоит купить Ошейник ФИПРОМАКС от блох и клещей для котят и щенков?
Эффективный в течение 4 месяцев;
Инсектоакарицидный;
Водостойкий;
Ошейник ФИПРОМАКС от блох и клещей для котят и щенков изготовлен на основе собственной технологии, обеспечивающей в течение всего периода постоянное выделение природных репеллентов из мягкой…
Цена от 65 грн.
Сравнить цены и купить противопаразитарный FIPROMAX БИО для котят и щенков, 35 см
65 грн.
65 грн.
Сравнить цены2
Шампунь Природа Люкс для собак та котів гігієнічний репелентної дії, проти бліх, кліщів та паразитів, рожевий, 240 мл
Репеллентний ефект досягається завдяки вмісту рослинних екстрактів: чемериці, полину, багна. Завдяки екстракту кореня оману і ромашки, що входять до складу унікальної формули, шампунь усуває подразнення шкіри, сприяє швидкому загоєнню невеликих подряпин після розчісування, шерсть стає блискучою і доглянутою.
Застосування: нанести невелику кількість шампуню на мокру шерсть, спінити, масажними рухами рівномірно розподілити по шерсті тварини. Витримати 2-3 хвилини, не допускаючи злизування. Змити теплою водою. При необхідності процедуру повторити.
Запобіжні заходи: берегти очі і …
Цена от 70 грн.
Сравнить цены и купить Priroda Шампунь Природа Люкс для собак и кошек гигиенический, против блох, клещей
71 грн.
70 грн.
Сравнить цены2
Эффективный антигельминтный препарат для мелких собак, который имеет широкий спектр действия против полово–зрелых и личиночных форм круглых (нематод) и лент (цестод) гельминтов.
Особенности препаратов:
Они предназначены собакам с двухнедельного возраста с профилактической и лечебной целью при нематодозах (токсокароз, токсокаридоз, унциариоз, трихоцефалез) и цестодозах (анкилостомоз, дипилиороз, эхинококкоз, дифилозотриоз, тени, .
Препарат высокоэффективен в течение 24 часов.
Они обладают приятным вкусом.
Для удобства производится вместе с мерным шприцем.
Состав: Пирантель, празиквантель, дополнительные компоненты.
Согласно этому принципу: Суспензия дает животным т…
Цена от 76 грн.
Сравнить цены и купить Антигельметик. Суспензия от глистов для мелких собак Fipromax Pro 10 мл
78 грн.
76 грн.
Сравнить цены2
Шампунь Fipromax от блох (с пропоксуром) для собак мелких пород 250мл
ФИПРОМАКС для собак принадлежит к комбинированным инсекто-акарицидным препаратам для наружного применения. Фармакологические свойства препарата обусловлены свойствами действующих веществ.
Профилактика и лечение собак и кошек при болезнях, вызванных эктопаразитами: блохами, вшами, паразитиформными клещами на имагинальной, нимфальной и личинковой стадиях развития.
Дозировка: перед обработкой кожно-волосяного покрова животных смачивают тепловой водой и наносят шампунь с учета 0.1 — 2 мл на кг массы тела животного, распределяя его по всей поверхности тела, слегка втирая в кожу. Через 5-10 минут шампунь тщательно смывают тепловой в…
Цена от 87 грн.
Сравнить цены и купить Шампунь FIPROMAX противопаразитарный с пропоксуром для собак мелких пород,
87 грн.
88 грн.
Сравнить цены2
ФИПРОМАКС для щенков и котят принадлежит к комбинированным инсекто-акарицидным средствам для наружного применения. Фармакологические свойства обусловлены свойствами действующих веществ.
Профилактика и лечение щенков и котят при болезнях, вызванных эктопаразитами: блохами, вшами, паразитиформными клещами на имагинальной, нимфальной и личинковой стадиях развития.
100 мл препарата содержит действующие вещества: Пропоксур — 0.15 г.
Дозировка: перед обработкой кожно-волосянного покрова животных смачивают тепловой водой и наносят шампунь с учета 0.1 — 2 мл на кг массы тела животного, распределяючи его по всей поверхности тела, слегка втирая в кожу. Через 5-10 минут шампунь тщательно с…
Цена от 87 грн.
Сравнить цены и купить Шампунь FIPROMAX (Фипромакс) от блох инсектоакарицидный дл(с пропокcуром)
87 грн.
88 грн.
Сравнить цены2
Palladium pet line the one - новий комплексний протипаразитарний препарат, призначений для боротьби із зовнішніми і внутрішніми паразитами собак. Pet line the one є високоефективним, безпечним і зручним у застосуванні засобом лікування і профілактики таких проблем, як вушний, підшкірний, коростявий кліщ, іксодовий кліщ, блошиний дерматит, дирофіляріоз та ін. Препарат має пролонгований термін дії.
Цена от 88 грн.
Сравнить цены и купить Palladium Краплі на холку від бліх, кліщів та гельмінтів Pet Line the One
88 грн.
117 грн.
Сравнить цены2
Краплі на холку для собак Palladium Massive Action - інсектоакарицидний препарат, який призначений для знищення бліх, іксодових кліщів, вошей та власоїдів, які паразитують на тваринах, а також для захисту від захворювань, що переносяться паразитами. Профілактика та лікування собак при ураженні ектопаразитами: Блохи (Ctenocephalides spp., Pulex irritans); Іксодові кліщі (Ixodes spp., Dermacentor spp., Rhipicephalus spp.); Воші (Linognathus setosus); Власоїди (Felicola subrostratus); Кровосисні комарі(рід Aedes, Culex, Anopheles); Москіти(рід Phlebotomus). Також препарат рекомендується застосовувати для профілактики та лікування алергічного блошиного дерматиту. Palladium Massive Action має пр…
Цена от 89 грн.
Сравнить цены и купить Palladium Краплі на холку від бліх та кліщів для собак вагою 1.5-4 кг 0.5
89 грн.
139 грн.
Сравнить цены2
Лосьйон застосовують з гігієнічною метою у собак та котів, для усунення і запобігання появі ранкових виділень з очей або виділень, які пов’язані з інфекційними захворюваннями мікробного чи вірусного походження. Завдяки вмісту комплексу рослинних компонентів лосьйон має протизапальний, антисептичний ефект, зменшує сльозовиділення та набряки повік. При регулярному застосуванні зменшує так звані «сльозові доріжки» — темні смужки у внутрішніх кутах очей у тварин світлого кольору. Переваги: має протизапальний, антисептичний ефект; зменшує сльозовиділення та набряки повік; зменшує «сльозові доріжки». Спосіб застосування: лосьйоном змочують марлевий тампон та здійснюють обробку, починаючи від з…
Цена от 93 грн.
Сравнить цены и купить ProVET Лосьйон SaniPet для догляду за очима котів і собак 30 мл
93 грн.
93 грн.
Сравнить цены2
Ніжний крем з бджолиним воском для дбайливого догляду за подушечками лап тварин. Захищає лапки улюбленця від вуличної солі, грубих поверхонь, гарячих дорожніх покриттів, льоду та інших пошкоджень. Чому варто придбати? Пом'якшує подушечки лап тварини і попереджає появи на них небажаних тріщин, розсічень, або запалень  Допомагає запобігти больову реакцію подушечок на різні зовнішні чинники, будь то взимку або влітку  Легкий у застосуванні, швидко вбирається і при тривалому використанні може мати накопичувальний ефект  Склад: деіонізована вода, вазелін, гліцерин, ізопропілмірістат, мінеральна олія, бджолиний віск, гідрогенізована касторова олія, сорбітан моноолеат, диметикон, сульфат магнію, аром…
Цена от 99 грн.
Сравнить цены и купить Trixie Крем для подушечок лапок котів і собак 50 мл
99 грн.
117 грн.
117 грн.
Сравнить цены3
Palladium pet line the one - новий комплексний протипаразитарний препарат, призначений для боротьби із зовнішніми і внутрішніми паразитами собак. Pet line the one є високоефективним, безпечним і зручним у застосуванні засобом лікування і профілактики таких проблем, як вушний, підшкірний, коростявий кліщ, іксодовий кліщ, блошиний дерматит, дирофіляріоз та ін. Препарат має пролонгований термін дії.
Цена от 100 грн.
Сравнить цены и купить Palladium Краплі на холку від бліх, кліщів та гельмінтів Pet Line the One
100 грн.
188 грн.
Сравнить цены2
Краплі на холку для собак Palladium Massive Action - інсектоакарицидний препарат, який призначений для знищення бліх, іксодових кліщів, вошей та власоїдів, які паразитують на тваринах, а також для захисту від захворювань, що переносяться паразитами. Профілактика та лікування собак при ураженні ектопаразитами: Блохи (Ctenocephalides spp., Pulex irritans); Іксодові кліщі (Ixodes spp., Dermacentor spp., Rhipicephalus spp.); Воші (Linognathus setosus); Власоїди (Felicola subrostratus); Кровосисні комарі(рід Aedes, Culex, Anopheles); Москіти(рід Phlebotomus). Також препарат рекомендується застосовувати для профілактики та лікування алергічного блошиного дерматиту. Palladium Massive Action має пр…
Цена от 105 грн.
Сравнить цены и купить Palladium Краплі Massive Action для собак вагою 10-25 кг 1/2 мл 4820150205
105 грн.
161 грн.
Сравнить цены2
Palladium pet line the one - новий комплексний протипаразитарний препарат, призначений для боротьби із зовнішніми і внутрішніми паразитами собак. Pet line the one є високоефективним, безпечним і зручним у застосуванні засобом лікування і профілактики таких проблем, як вушний, підшкірний, коростявий кліщ, іксодовий кліщ, блошиний дерматит, дирофіляріоз та ін. Препарат має пролонгований термін дії.
Цена от 106 грн.
Сравнить цены и купить Palladium Краплі на холку від бліх, кліщів та гельмінтів Pet Line the One
106 грн.
117 грн.
Сравнить цены2
Анти-зуд суспензия, благодаря наличию в ее составе высокоэффективных противовоспалительных и противоаллергических компонентов, оказывает комплексное действие на раздраженную кожу, быстро устраняет неприятные ощущения сухости, зуда и дискомфорта у животных, а также способствует повышению общей устойчивости организма к неблагоприятным факторам внешней среды (токсинов, аллергенов). Анти-зуд оказывает противоаллергическое, противовоспалительное, противотоксическое и антиоксидантное действия, способствует нормализации иммунной системы.
Состав: Трава череды, цветы ноготков, трава чистотела, листья подорожника, корни солодки, корни одуванчика лекарственного, корни лопуха, карбоксиметилцеллюлоза, твин…
Цена от 98 грн.
Сравнить цены и купить AnimAll Антизуд Анимал Ветлайн для собак и кошек, суспензия 10 м ( VetLine)
107 грн.
98 грн.
Сравнить цены2
Краплі на холку для собак Palladium Strong Effect — інсектоакарицидний препарат, який призначений для знищення бліх, іксодових кліщів, вошей і волосоїдів, що паразитують на тваринах, захисту від нападу вищезазначених паразитів, комарів, москітів та інших комах. Для собак вагою понад 40 кг. Профілактика та лікування собак у разі враження ектопаразитами: Блохи; Паразитоморфні кліщі; Воші; Волосоїди; Отодектозні кліщі; Хейлетіозні кліщі. Відлякувальна (репелентна) дія на кровосисних двокрилих комах — комарі (сімейство Culicidae), ґедзі (сімейство Tabanidae), мошки (сімейство Simulidae), мокреці (сімейство Ceratopogonidae), москіти (сімейство Psychodidae) і зоофільні мухи (сімейства Muscidae, Calliphorid…
Цена от 114 грн.
Сравнить цены и купить Palladium Краплі на холку від бліх, кліщів та комарів Strong Effect для со
114 грн.
140 грн.
Сравнить цены2
Для захисту тварини від завдання шкоди самій собі, особливо при операціях та ранах, треба використовувати спеціальне ветеринарне приладдя. Саме таким є ветеринарний комірець XS-S 20-26см /11см. Його розмір підходить для котів та собак. Параметрами цього виробу є: Прозорість Практичність ­Виготовлення з безпечного для тварин людей та довкілля пластику Легкість миття Просте надягання Довговічність ­Використовувати такий комір можна багато разів. Він дуже надійний та практичний. 
Цена от 115 грн.
Сравнить цены и купить Trixie Ветеринарний комір 19510 на липучці XS-S 20-26 см/11 см 40119051951
115 грн.
151 грн.
Сравнить цены2
Спрей від паразитів Palladium Extra Safe - інсектоакарицидний препарат, який призначений для знищення бліх, вошей, власоїдів та іксодових кліщів, що паразитують на тваринах, а також для захисту від їх нападу. Профілактика та лікування собак, кішок та декоративних гризунів при ураженні ектопаразитами: Блохи (Ctenocephalides spp., Pulex irritans); Іксодові кліщі (Ixodes spp., Dermacentor spp., Rhipicephalus spp.); Воші (Linognathus setosus); Власоїди (Felicola subrostratus). Дозування та застосування:  Обробку тварин проводять у гумових рукавичках на відкритому просторі або в приміщеннях, що добре вентилюються. Для запобігання злизуванню препарату щелепи тварин фіксують петлею або на шию н…
Цена от 120 грн.
Сравнить цены и купить Palladium Спрей від бліх та кліщів для собак, кішок та гризунів 100 мл 482
120 грн.
317 грн.
Сравнить цены2

Купить лекарства и витамины

еще 24 товара
Страницы:
1 2 3 4 5 ... 38
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Каталог лекарств / витаминов 2024 - новинки, хиты продаж, купить лекарства и витамины.