новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Зоотовары   /   Для котов и кошек   /   Лекарства и витамины

Лекарства и витамины Beaphar

 цены на 13 моделей  
Beaphar
очистить
Выводить
Нашийник «Bio Band» з натуральними оліями для котів та кошенят з 2-місячного віку. Відлякує паразитів, що висмоктують кров (бліх, кліщів, комарів), заспокоює свербіж та подразнення шкіри, усуває неприємний запах тварини. Натуральні рослинні компоненти в складі нашийника, поступово вивільняються та поширюються шкірно-шерстним покривом тварини. Постійне носіння нашийника забезпечує захист від ектопаразитів протягом 4 місяців. Має репелентну дію, а також надає шерсті приємний аромат. Екстракт маргози, що міститься в нашийнику, окрім інсектицидної властивості, сприятливо діє на шкіру – він має антибіотичний, антигрибковий та антивірусний ефект, покращує вигляд шерсті та зменшує свербіж від укусів. Довжина …
Цена от 192 грн.
Сравнить цены и купить Beaphar Нашийник для кошенят від бліх, кліщів та комарів Bio Collar 35см 8
192 грн.
257 грн.
Сравнить цены2
Нашийник для котів із шестимісячного віку. Знищує паразитів і захищає від повторного зараження протягом 6 місяців. Засіб 2-го ступеня чотириступеневої програми Beaphar із захисту від паразитів. Спосіб застосування: Одягніть нашийник вільно на шию тварини, відріжте надлишок стрічки з урахуванням можливого зростання. Нашийник працює тільки при безперервному носінні. Нашийник водостійкий - тварину можна мити, не знімаючи його.
Цена от 189 грн.
Сравнить цены и купить Beaphar Нашийник для кішок від бліх та кліщів 35см Червоний
189 грн.
265 грн.
Сравнить цены2
Спосіб застосування: Надягніть нашийник вільно на шию тварини, відріжте надлишок стрічки з урахуванням можливого росту. Нашийник працює тільки у разі безперервного носіння. Нашийник водостійкий — тварину можна мити, не знімаючи його. Довжина нашийника 35 см.
265 грн.
Moyo.ua
С нами более 10-ти лет
(Киев)
Гарантия: от производителя
Пожаловаться
Купить!
Moyo.ua
Нашийник від бліх та кліщів для кішок від шестимісячного віку. Знищує паразитів і захищає від повторного зараження блохами та кліщами упродовж 6 місяців. Засіб 2-го ступеня чотириступеневої програми Beaphar щодо захисту від паразитів. Активні інгредієнти: діазинон 15% Спосіб застосування: Надягніть нашийник вільно на шию тварини, відріжте надлишок стрічки з урахуванням можливого росту. Нашийник працює тільки у разі безперервного носіння. Нашийник водостійкий — тварину можна мити, не знімаючи його. Довжина нашийника 35 см.
Цена от 265 грн.
Сравнить цены и купить Beaphar Нашийник для кішок від бліх та кліщів 35см Помаранчевий 8711231176
339 грн.
265 грн.
341 грн.
Сравнить цены3
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Тип
Вид
Возраст
Назначение
Очистить параметры