новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Гигиена и уход за телом   /   Шампуни (косметика для волос)

Шампуни (косметика для волос) Batiste

 цены на 26 моделей  
Batiste
очистить
Выводить
140Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Fruity & Cheeky Cherry, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Fruity & Cheeky Cherry повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без еще→миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала усуває забруднення надає волоссю приємного аромату створює сильний і пишний об'єм
150Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Original, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Original повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглин еще→ає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає подовжує ефект вимитого волосся створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
150Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Tropical, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Tropical повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглин еще→ає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає подовжує ефект вимитого волосся створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
160Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Heavenly Volume, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Heavenly Volume повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Власти еще→вості: подовжує ефект вимитого волосся освіжає та надихає поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає волоссю енергії та блиску Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
160Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Hint of Colour Dark Hair, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Hint of Colour Dark Hair повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся еще→без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм покращує текстуру волосся не залишає білих слідів у волоссі Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
170Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Hint of Colour Blonde, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Hint of Colour Blonde повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без ми еще→ття. Властивості: підсилює та зберігає колір волосся створює сильний і пишний об'єм освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
170Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Natural & Light Bare, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Natural & Light Bare повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без митт еще→я. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
85Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Original, 50 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Original повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглина еще→є надлишкову кількість шкірного сала усуває забруднення живить та зміцнює надає волоссю приємного аромату Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
90Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Blush Flirty Floral, 50 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Blush Flirty Floral повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. еще→Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала усуває забруднення живить та зміцнює створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
90Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Tropical Exotic Coconut, 50 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Tropical Exotic Coconut повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без еще→миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала усуває забруднення освіжає та надихає надає волоссю енергії та блиску надає волоссю приємного аромату Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
135Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Floral Lively Blossoms, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Floral Lively Blossoms повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без еще→миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
135Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Rose Gold, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Rose Gold повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: погл еще→инає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
140Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Oriental Jasmine Opulence, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Oriental Jasmine Opulence повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосс еще→я без миття. Властивості: подовжує ефект вимитого волосся покращує текстуру волосся освіжає та надихає надає волоссю приємного аромату Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
140Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Fresh Breezy Citrus, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Fresh Breezy Citrus повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. еще→Властивості: усуває забруднення поглинає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає надає волоссю приємного аромату Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
150Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Overnight Light Cleanse, Сухі шампуні для жінок
150Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Blush Flirty Floral, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Blush Flirty Floral повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. еще→Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала усуває забруднення живить та зміцнює створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
170Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste XXL Stylist Volume, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste XXL Stylist Volume повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. еще→Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм освіжає та надихає подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
175Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste De-Frizz, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste De-Frizz повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглин еще→ає надлишкову кількість шкірного сала надає форму та забезпечує легку фіксацію подовжує ефект вимитого волосся освіжає та надихає Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть. Засіб призначений лише для професійного використання.
185Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Damage Control, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Damage Control повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властиво еще→сті: поглинає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
220Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Overnight Deep Cleanse, 200 мл, Сухі шампуні для жінок
235Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Hint of Colour Brunette, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Hint of Colour Brunette повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся бе еще→з миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає надає волоссю енергії та блиску підсилює та зберігає колір волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
260Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Tropical, 350 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Tropical повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглин еще→ає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає подовжує ефект вимитого волосся створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
280Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Dark and Deep Brown, 350 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Dark and Deep Brown повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. еще→Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає подовжує ефект вимитого волосся створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
280Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Batiste Blush, 350 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Batiste Blush повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає над еще→лишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає подовжує ефект вимитого волосся створює сильний і пишний об'єм Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
еще 2 товара
Страницы:
1 2
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры