новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Гигиена и уход за телом   /   Шампуни (косметика для волос)

Шампуни (косметика для волос) CHI

 цены на 72 модели  
CHI
очистить
Выводить
CHI Silk Infusion, 59 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Silk Infusion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: якісно покращує структуру волос еще→ся надає привабливого блиску має відновлювальний ефект бореться з неслухняним волоссям Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
CHI Enviro Smoothing Shampoo, 355 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Enviro Smoothing Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає еще→волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся забезпечує стійкість кольору волосся Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
CHI Rose Hip Oil Conditioner, 340 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер CHI Rose Hip Oil забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового еще→та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження подовжує стійкість кольору волосся забезпечує волоссю сяючий блиск покращує структуру волосся Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
CHI Rose Hip Oil Repair and Shine Leave-in, 118 мл, Тонік і вода для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся CHI Rose Hip Oil Repair and Shine Leave-i еще→n зробить ваше волосся шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: відновлює та захищає волосся робить волосся міцним та пружним запобігає небажаному розпушуванню волосся глибоко живить волосся надає волоссю блиску підсилює та зберігає відтінок волосся Спосіб використання: Нанесіть на сухе або вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Підходить для щоденного використання. Зробіть укладку у звичний спосіб.
CHI Tea Tree Oil Conditioner, 340 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер CHI Tea Tree Oil забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового еще→та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження забезпечує волоссю сяючий блиск покращує структуру волосся заспокоює подразнену шкіру голови Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
CHI Luxury Black Seed Oil Gentle Cleansing Shampoo, 739 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Luxury Black Seed Oil ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. В еще→ластивості: зміцнює корені волосся інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
CHI Keratin, 946 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер CHI Keratin забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. еще→Властивості: надає волоссю пружності й об'єму забезпечує волоссю сяючий блиск покращує структуру волосся захищає від негативної дії довкілля Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
CHI Keratin, 946 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Keratin ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює к еще→орені волосся надає блиску й об'єму зменшує ламкість волосся дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
889Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
CHI Infra, 946 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Infra ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корен еще→і волосся надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
CHI Silk Infusion, 15 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Silk Infusion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живленн еще→я надає привабливого блиску надає шовковистої м'якості робить волосся неймовірно блискучим і здоровим має відновлювальний ефект Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
CHI Luxury Black Seed Oil Blow Dry Cream, 177 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання CHI Luxury Black Seed Oil ідеально розгладить неслухнян еще→е волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: робить волосся гладеньким і слухняним запобігає небажаному завиванню волосся забезпечує термозахист волосся надає зволоження та блиску забезпечує легку фіксацію захищає від зовнішніх впливів зміцнює корені волосся Склад: не містить сульфатів містить не менше 92 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на помите шампунем, вологе волосся. Опісля висушіть волосся феном.
340Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
CHI Luxury Black Seed Oil Gentle Cleansing Shampoo, 355 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Luxury Black Seed Oil ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. В еще→ластивості: зміцнює корені волосся інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
340Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
CHI Infra Keratin Mist, 355 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Infra Keratin Mist надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: якісно покращує структур еще→у волосся має відновлювальний ефект надає шовковистої м'якості покращує густоту та силу волосся Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Розчешіть. Зробіть укладку у звичний спосіб.
340Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
CHI Magnified Volume Shampoo, 355 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Magnified Volume Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає еще→волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат зменшує ламкість волосся Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
340Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
CHI Infra, 355 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Infra ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корен еще→і волосся надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
380Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
CHI Argan Oil Shampoo, 340 мл, Шампуні для жінок, Шампунь CHI Argan Oil Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: відновлює та живить еще→волосся зменшує ламкість волосся надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
400Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
CHI Enviro Smoothing Conditioner, 355 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер CHI Enviro забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового т еще→а красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку забезпечує волоссю сяючий блиск забезпечує необхідне зволоження Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
400Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
CHI Argan Oil Conditioner, 340 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер CHI Argan Oil забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та кр еще→асивого волосся. Властивості: захищає волосся від пошкодження надає волоссю пружності й об'єму покращує структуру волосся забезпечує необхідне зволоження захищає від негативної дії довкілля Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
CHI Keratin Silk Infusion, 59 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Keratin Silk Infusion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволо еще→ження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим запобігає посіченню кінчиків бореться з неслухняним волоссям Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
420Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
CHI Magnified Volume Conditioner, 355 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер CHI Magnified Volume Conditioner забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без яког еще→о не буває здорового та красивого волосся. Властивості: надає волоссю пружності й об'єму забезпечує волоссю сяючий блиск захищає волосся від пошкодження покращує структуру волосся полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
еще 24 товара
Страницы:
1 2 3
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры