новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Гигиена и уход за телом   /   Шампуни (косметика для волос)

Шампуни (косметика для волос) Ducray

 цены на 18 моделей  
Ducray
очистить
Выводить
Ducray Anaphase +, 200 мл, Шампуні унісекс, Шампунь Ducray Anaphase + ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: стимулює ріст волосся запобіга еще→є передчасному випаданню волосся зменшує ламкість волосся зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
510Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Ducray Sensinol, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Ducray Sensinol ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови в еще→ідновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Ducray Kelual DS, 100 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Ducray Kelual DS ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: позбавляє волосся лупи очи еще→щає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся заспокоює подразнену шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Ducray Squanorm, 200 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Ducray Squanorm ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голо еще→ви позбавляє волосся лупи відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Уникайте прямого контакту з очима.
Ducray Anaphase +, 400 мл, Шампуні унісекс, Шампунь Ducray Anaphase + ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: стимулює ріст волосся запобіга еще→є передчасному випаданню волосся зменшує ламкість волосся зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Ducray Anaphase +, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Ducray Anaphase + забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красив еще→ого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку надає волоссю пружності й об'єму запобігає ламкості волосся покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
400Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Ducray Elution, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Ducray Elution ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови поз еще→бавляє волосся лупи інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся заспокоює шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
445Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Ducray Extra-Doux, 400 мл, Дитячі шампуні унісекс, Шампунь Ducray Extra-Doux ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру еще→голови надає блиску й об'єму Склад: містить не менше 91 % інгредієнтів природного походження не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
490Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Ducray Kelual, 50 мл, Проблеми зі шкірою голови для дітей
560Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Ducray Sabal, 200 мл, Шампуні унісекс, Шампунь Ducray Sabal ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює еще→та живить волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Підходить для щоденного використання. Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
560Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Ducray Squanorm, 200 мл, Шампуні унісекс, Шампунь Ducray Squanorm ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови поз еще→бавляє волосся лупи відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Уникайте прямого контакту з очима.
600Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Ducray Argeal, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Ducray Argeal ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає еще→волоссю шовковистості відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
650Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Ducray Squanorm, 200 мл, Тонік і вода для волосся для жінок, Догляд без змивання Ducray Squanorm надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живленн еще→я має відновлювальний ефект Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
650Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Ducray Nutricerat, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Ducray Nutricerat ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голо еще→ви інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
1 985Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Ducray Creastim, 60 мл, Догляд за тілом під час вагітності та після пологі унісекс, Догляд за волоссям Ducray Creastim ефективно стимулює ріст нового волосся, зміцнює його та запобігає випадінню. Насо еще→лоджуйтеся красивим і густим волоссям. Властивості: покращує густоту та силу волосся активує діяльність коренів волосся ефективно стимулює ріст нового волосся стимулює ріст волосся Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови. Не змивайте.
2 070Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Ducray Neoptide Expert, 2x50 мл, Сироватки для волосся унісекс, Засіб Ducray Neoptide Expert допоможе вам у боротьбі із проблемами волосся. Властивості: ефективно стимулює ріст нового волосся стимул еще→ює шкіру голови покращує густоту та силу волосся Спосіб використання: Використовуйте 8 stisknutí 1-чі на день. Делікатно помасажуйте шкіру голови.
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры