новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Гигиена и уход за телом   /   Шампуни (косметика для волос)

Шампуни (косметика для волос) Elfa

 цены на 13 моделей  
Elfa
очистить
Выводить
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, еще→без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим запобігає ламкості волосся покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Влас еще→тивості: очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся запобігає передчасному випаданню волосся зменшує ламкість волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Intensive Hair Therapy 7 Oils, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Intensive Hair Therapy 7 Oils ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищ еще→ає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся стимулює ріст волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 100 мл, Сироватки для волосся для жінок, Догляд без змивання Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивост еще→і: надає волоссю зволоження та живлення має відновлювальний ефект активує діяльність коренів волосся якісно покращує структуру волосся покращує густоту та силу волосся Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Intensive Hair Therapy 7 Oils, 100 мл, Сироватки для волосся для жінок, Мрієте, щоб ваше волосся було красивим від коренів до самих кінчиків? Сироватка Intensive Hair Therapy 7 Oils забезпечує волоссю еще→ідеальний догляд, сповнюючи його життєвою силою. Властивості: заспокоює подразнену шкіру голови живить волосся по всій довжині проникає у волосся та зміцнює його відновлює природний блиск волосся Спосіб використання: Нанесіть на вологе чи сухе волосся, не змивайте.
Intensive Hair Therapy 7 Oils, 100 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся Intensive Hair Therapy 7 Oils зробить ваше волосся еще→шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: глибоко живить волосся відновлює та захищає волосся відновлює пошкоджену структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови за допомогою піпетки. Масажними рухами нанесіть на всю довжину волосся до самих кінчиків.
Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 100 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Подаруйте своєму волоссю розкішний догляд. Суха олійка Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ зробить ваше волосся м’ еще→яким, шовковистим і сяючим. Властивості: покращує структуру волосся відновлює та захищає волосся Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови за допомогою піпетки. Можна також використовувати для обгортання волосся. Після цього ретельно ополосніть водою.
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры
Пользователи ищут: