новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Гигиена и уход за телом   /   Шампуни (косметика для волос)

Шампуни (косметика для волос) Eucerin

 цены на 6 моделей  
Eucerin
очистить
Выводить
440Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Eucerin DermoCapillaire, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Eucerin DermoCapillaire ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся т еще→а шкіру голови зменшує ламкість волосся надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Eucerin DermoCapillaire, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Eucerin DermoCapillaire ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся т еще→а шкіру голови запобігає передчасному випаданню волосся відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
690Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Eucerin DermoCapillaire, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Eucerin DermoCapillaire ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: позбавляє волосс еще→я лупи очищає волосся та шкіру голови заспокоює шкіру голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
555Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Eucerin DermoCapillaire, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Eucerin DermoCapillaire ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся т еще→а шкіру голови відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості Склад: не містить ароматизаторів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
610Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Eucerin DermoCapillaire, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Eucerin DermoCapillaire ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся т еще→а шкіру голови інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Склад: не містить ароматизаторів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
700Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Eucerin DermoCapillaire, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Eucerin DermoCapillaire ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся т еще→а шкіру голови позбавляє волосся лупи заспокоює шкіру голови надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры