новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Гигиена и уход за телом   /   Шампуни (косметика для волос)

Шампуни (косметика для волос) Klorane

 цены на 39 моделей  
Klorane
очистить
Выводить
275Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Chamomile, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Chamomile ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає блиску й об'єму очищає еще→волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
385Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Avoine, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Avoine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови над еще→ає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
450Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Flax Fiber Bio, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Flax Fiber Bio ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає волоссю шовк еще→овистості надає блиску й об'єму очищає волосся та шкіру голови дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
495Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Avoine, 200 мл, Бальзами для волосся для жінок, Бальзам для волосся Klorane Avoine забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Власт еще→ивості: забезпечує волоссю сяючий блиск дарує волоссю шовковистість і здоров’я полегшує розчісування волосся зволожує та живить волосся Склад: містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження не містить силіконів не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем і висушене рушником волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
520Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Avoine, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Avoine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови над еще→ає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
520Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Peony, 150 мл, Бальзами для волосся для жінок, Бальзам для волосся Klorane Peony забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властив еще→ості: зволожує та живить волосся зменшує свербіння шкіри голови Склад: містить не менше 95 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови та волосся, від коренів до кінчиків. Нанесіть на вологе волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
520Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Nettle, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Nettle ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови над еще→ає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
540Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Nettle, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Klorane Nettle повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає н еще→адлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає форму та забезпечує легку фіксацію усуває забруднення Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
565Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Nettle, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Klorane Nettle повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає н еще→адлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм не залишає білих слідів у волоссі Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
620Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Nettle, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Nettle ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови над еще→ає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
645Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Quinine & Edelweiss Bio, 400 мл, Шампуні унісекс, Шампунь Klorane Quinine & Edelweiss Bio ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: ві еще→дновлює та живить волосся стимулює ріст волосся зміцнює корені волосся Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
185Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Avoine, 50 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількі еще→сть шкірного сала не залишає білих слідів у волоссі підсилює та зберігає колір волосся Склад: містить не менше 99 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені окремих пасом. Залиште на декілька хвилин. Вичешіть залишки з волосся.
360Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Junior, 200 мл, Дитячі шампуні для дітей, Шампунь Klorane Junior ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру гол еще→ови відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
365Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Avoine, 80 гр, Тверді шампуні для жінок, Сьогодні важливий кожен крок до збереження краси природи. Твердий шампунь Klorane Avoine має ту ж ефективність, що й класичний рідкий шампунь, але при еще→цьому він екологічний і надзвичайно зручний. Дайте йому шанс, і скоро ви зрозумієте, чому він обов'язково завжди повинен бути у вашій косметичці. Властивості: шампунь ретельно вимиє волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує волосся надає волоссю шовковистості не забруднює довкілля Спосіб використання: Спіньте у долонях, а потім обережно втирайте піну у волосся. Потім ретельно сполосніть.
365Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Bébé Calendula, 200 мл, Дитячі шампуні для дітей, Дитяча шкіра набагато чутливіша й ніжніша за шкіру дорослих, тому потребує особливо дбайливого догляду навіть під час очищення. Засіб Klorane еще→Bébé Calendula забезпечить ідеальну чистоту ніжної шкіри немовляти або більш старшого малюка, не спричиняючи її сухості. Він видаляє будь-які забруднення зі шкіри обличчя та всього тіла, не шкодячи при цьому її захисному бар’єру. Подаруйте дитині найніжніший догляд й абсолютний комфорт під час купання. Властивості: акуратно видаляє усі забруднення має живильний ефект надає шкірі ніжності й еластичності заспокоює подразнення миє також волосся Спосіб використання: Нанесіть на мокру шкіру та ніжно масуйт…
420Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Organic Mint, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Klorane Organic Mint повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: еще→поглинає надлишкову кількість шкірного сала освіжає та надихає надає волоссю приємного аромату усуває забруднення Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
430Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Peony, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Peony ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: заспокоює шкіру голови надає волоссю еще→шовковистості дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
450Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Cupuaçu Bio Bio, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Cupuaçu Bio Bio ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: відновлює та жив еще→ить волосся надає блиску й об'єму доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
450Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Cupuaçu Bio Bio, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Klorane Cupuaçu Bio Bio забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорово еще→го та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку покращує структуру волосся забезпечує волоссю сяючий блиск Склад: містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
455Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Quinine & Edelweiss Bio, 200 мл, Шампуні унісекс, Шампунь Klorane Quinine & Edelweiss Bio ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: ві еще→дновлює та живить волосся стимулює ріст волосся зміцнює корені волосся Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
455Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Avoine, 50 гр, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Klorane Avoine повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає на еще→длишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
465Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Klorane Cédrat, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Cédrat ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови Сп еще→осіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
еще 15 товаров
Страницы:
1 2
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры