новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Гигиена и уход за телом   /   Шампуни (косметика для волос)

Шампуни (косметика для волос) Matrix

 цены на 32 модели  
Matrix
очистить
Выводить
270Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Mega Sleek, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix Mega Sleek ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голо еще→ви відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
340Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Mega Sleek, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Mega Sleek забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красив еще→ого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження запобігає ламкості волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
340Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Color Obsessed, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix Color Obsessed ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: забезпечує стійкість еще→кольору волосся зміцнює корені волосся очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
340Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix High Amplify, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix High Amplify ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру еще→голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму зміцнює корені волосся Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
350Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix High Amplify, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix High Amplify забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та кр еще→асивого волосся. Властивості: покращує структуру волосся надає волоссю пружності й об'єму забезпечує необхідне зволоження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
370Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Unbreak My Blonde, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix Unbreak My Blonde ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: дарує волоссю еще→ніжний аромат забезпечує стійкість кольору волосся для натурального або фарбованого волосся інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
370Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Color Obsessed, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Color Obsessed забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового т еще→а красивого волосся. Властивості: покращує структуру волосся подовжує стійкість кольору волосся розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
390Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Miracle Creator Spray, 190 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Matrix Miracle Creator Spray надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає привабливо еще→го блиску надає шовковистої м'якості запобігає ламкості волосся запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
390Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Keep Me Vivid, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Keep Me Vivid забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та еще→красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку підсилює колір волосся подовжує стійкість кольору волосся забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
400Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Instacure Conditioner, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Instacure забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового еще→та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся розгладжує та попереджає розпушування піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим запобігає ламкості волосся покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
400Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix A Curl Can Dream, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix A Curl Can Dream ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся т еще→а шкіру голови інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат сприяє природному утворенню хвиль і локонів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
410Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Food For Soft, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Food For Soft забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та еще→красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження зміцнює корені волосся забезпечує волоссю сяючий блиск полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
410Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix So Silver, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix So Silver ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови еще→забезпечує стійкість кольору волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
420Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Brass Off, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix Brass Off ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови еще→відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
425Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Setter Mousse Volumizing Foam, 232 гр, Піни для волосся унісекс
440Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Unbreak My Blonde, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Unbreak My Blonde забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здоро еще→вого та красивого волосся. Властивості: захищає від негативної дії довкілля подовжує стійкість кольору волосся піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим покращує структуру волосся для натурального або фарбованого волосся забезпечує необхідне зволоження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
440Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix High Amplify, 176 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Matrix High Amplify повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: еще→поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску надає волоссю приємного аромату подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
450Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Height Riser Volumizing Powder, 7 гр, Пудра для волосся унісекс
480Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Brass Off, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Brass Off забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивог еще→о волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження подовжує стійкість кольору волосся захищає волосся від пошкодження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
480Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Instacure Shampoo, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix Instacure ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: відновлює та живить во еще→лосся зміцнює корені волосся зменшує ламкість волосся запобігає розпушуванню очищає волосся та шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
490Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Food For Soft, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix Food For Soft ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує ві еще→дновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
500Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix High Amplify, 250 мл, Тонік і вода для волосся для жінок, Властивості: надає привабливого блиску надає шовковистої м'якості бореться з неслухняним волоссям має відновлювальний ефект Спосіб ви еще→користання: Нанесіть на чисте волосся по всій довжині. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
530Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix So Silver, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок
530Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Matrix Unbreak My Blonde, 150 мл, Бальзами та лосьйони для волосся для жінок, Догляд без змивання Matrix Unbreak My Blonde надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає шов еще→ковистої м'якості якісно покращує структуру волосся надає волоссю зволоження та живлення Спосіб використання: Не змивайте.
еще 8 товаров
Страницы:
1 2
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры