новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Гигиена и уход за телом   /   Шампуни (косметика для волос)

Шампуни (косметика для волос) Melica

 цены на 47 моделей  
Melica
очистить
Выводить
Переваги Комплекс, що складається з 12 трав, спеціально розроблений для лікування різних проблем волосся, у тому числі: випадання (завдяки наявності арніки, розмарину, крес-салату, лимона, плюща та к еще→апуцини), жирного волосся та себореї (в здебільшого, за рахунок присутності розмарину, шавлії, сосни та білої крапиви) та лупи (в основному за рахунок дії розмарину, ромашила, шавлії, сосни, лопуха, лимона, календулії білої кропиви).
Переваги Шампунь захищає волосся від пошкоджень і робить менш схильним до руйнування. Екстракт, отриманий із зелених паростків та листя бамбука, є цінним джерелом амінокислот та кремнію, що підтримую еще→ть життєздатність шкіри та волосся. Шампунь містить УФ-фільтри, які допомагають зберегти колір фарбованого волосся.
Переваги Шампунь з екстрактом вівса розроблений для нормального волосся. Овес містить велику кількість мікроелементів та вітамінів, важливих для волосся та шкіри. Екстракт вівса також живить і зволож еще→ує волосся, створює об'єм і робить волосся м'яким. Екстракт вівса використовується для захисту цілісності шкіри та волосся. Ліпідний шар підтримують добавки, які запобігають небажаному знежиренню та висушуванню шкіри.
Переваги Шампунь обережно очищає волосся, відновлюючи його життєвість і міцність, роблячи коріння сильнішим. Цибуля – давній засіб для зміцнення волосся. Екстракт цибулі зміцнює коріння волосся і при еще→скорює його зростання. При використанні протягом тривалого часу, робить волосся більш об'ємним і сильним. Ліпідний шар підтримують добавки, які запобігають небажаному знежиренню та висушуванню шкіри.
Бальзам-кондиціонер з екстрактом цибулі для пошкодженого та слабкого волосся. Бальзам з екстрактом цибулі інтенсивно живить і зміцнює волосся, відновлює структуру і стимулює їх зростання. З давніх-дав еще→ен екстракт цибулі був відомий як препарат, який зміцнює коріння волосся і покращує його стан.
Бальзам для волосся з комплексом PolyplantHair та композиція з 12 ретельно відібраних лікарських трав забезпечує об'єм, еластичний блиск волосся, зміцнює та відновлює структуру. Комбінація рослин еще→, що входять до складу, спеціально розроблена для лікування різних проблем волосся, у тому числі: випадання волосся (головним чином завдяки наявності арніки, розмарину, крес-салату, лимона, плюща та капуцини), жирного волосся та себореї (в основному за рахунок присутності розмарину, шавлії, сосни та білої кропиви) та лупи (в основному за рахунок дії розмарину, ромашки, шавлії, сосни, лопуха, лимона, календули та білої кропиви). Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Behentrimon…
Бальзам-кондиціонер з екстрактом бамбука для фарбованого волосся Бальзам з екстрактом бамбука та УФ-фільтрами зміцнює та розгладжує волосся, надає їм природного блиску та життєздатності, захищає колі еще→р волосся. Екстракт, отриманий з молодих бамбукових пагонів та листя є цінним ресурсом амінокислот та кремнезему, необхідних для волосся. Після нанесення кондиціонера волосся стає слухняним і легко розчісується. Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Methoxy PEG/PPG-7/3 Аміноpropyl Dimethicone, Propylene Glycol, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Sodium Benzoate,
Melica Маска для волосся з екстрактом вівса для нормального волосся 200 мл.
Компанія Melica Organic вже понад 8 років успішно працює на скандинавському ринку та продає якісні продукти вимогливим покупцям із Данії, Швеції, Фінляндії. Melica Organic виробляє лише якісну продукц еще→ію. Компанія орієнтується на створення та виробництво натуральних, безпечних та ефективних продуктів. Продукт Melica: Безпечний – не руйнує захисні функції шкіри та волосся Не викликає подразнення шкіри голови (відсутність агресивних миючих інгредієнтів) Не викликає алергічних реакцій (збалансовані формули інгредієнтів) Містить натуральні компоненти (безпечніше хімічних) Дозволяє отримати швидкий і безпечний результат (не маскує проблему, а вирішує її) Бальзам-кондиціонер Melica Organic з масл…
Дитячий органічний шампунь від Вовченя – ніжний продукт щоденного догляду для дитини. Він містить екстракт алое, який зволожує та заспокоює шкіру, та протеїни пшениці, які зміцнюють волосся. Продукт н еще→е дратує шкіру та очі. Ліпідний шар підтримують добавки, які запобігають небажаному знежиренню та висушуванню шкіри.  
Компанія Melica Organic вже понад 8 років успішно працює на скандинавському ринку та продає якісні продукти вимогливим покупцям з Данії, Швеції, Фінляндії. Melica Organic виробляє лише якісну продукці еще→ю. Компанія орієнтується на створення та виробництво натуральних, безпечних та ефективних продуктів. Продукт ТМ Melica: Безпечний – не руйнує захисні функції шкіри та волосся Не викликає подразнення шкіри голови (відсутність агресивних миючих інгредієнтів) Не викликає алергічних реакцій (збалансовані формули інгредієнтів) Містить натуральні компоненти (безпечніше хімічних) Дозволяє отримати швидкий і безпечний результат (не маскує проблему, а вирішує її). Бальзам-кондиціонер Melica Organic здоров…
172Купить!
грн.
Moyo.ua
С нами более 10-ти лет
(Киев)
Гарантия: от производителя
Пожаловаться
Дитяча піна для дитячої шкіри. Виготовлена з м'яких миючих засобів, збагачена екстрактом лісових ягід, ідеально підходить для веселого та приємного купання. Комплекс рослинних екстрактів містить еще→плоди малини, полуниці та ожини. Піна має зволожуючу дію і захищає шкіру та волосся. Ліпідний шар підтримують добавки, які запобігають небажаному знежиренню та висушуванню шкіри.
Переваги Шампунь Melica organic містить екстракт оливи та УФ-фільтри. Спеціальні УФ-фільтри захищають волосся від агресивної дії сонячних променів. Екстракт оливи активно зволожує і живить волосся, п еще→осилюючи його колір і блиск.
Компанія Melica Organic вже понад 8 років успішно працює на скандинавському ринку та продає якісні продукти вимогливим покупцям з Данії, Швеції, Фінляндії. Melica Organic виробляє тільки якісну продук еще→цію. Компанія орієнтується на створення і виробництво натуральних, безпечних та ефективних продуктів. Melica: Безпечний — не руйнує захисні функції шкіри та волосся Не викличе подразнення шкіри голови (немає агресивних мийних інгредієнтів) Не викликає алергічних реакцій (збалансовані формули інгредієнтів) Містить натуральні компоненти (безпечніші за хімічні) Дає змогу отримати швидкий і безпечний результат (не маскує проблему, а вирішує її) Бальзам-кондиціонер Melica Organic для фарбова…
Дитячий гель для душу – це ніжний, щоденний догляд за тілом дитини. Гель не подразнює шкіру та очі. Містить екстракт паростків та листя бамбука, який зволожує та заспокоює шкіру. Ліпідний шар підтриму еще→ють добавки, які запобігають небажаному знежиренню та висушуванню шкіри.  
172Купить!
грн.
Moyo.ua
С нами более 10-ти лет
(Киев)
Гарантия: от производителя
Пожаловаться
Переваги Безпечний – не руйнує захисні функції шкіри та волосся Не викликає подразнення шкіри голови (відсутність агресивних миючих інгредієнтів) Не викликає алергічних реакцій (збалансовані форму еще→ли інгредієнтів) Містить натуральні компоненти (безпечніше хімічних) Дозволяє отримати швидкий і безпечний результат (не маскує проблему, а вирішує її) його поверхню. Екстракт лепехи активізує діяльність волосяних фолікул, а житній солод стимулює ріст волосся.
Компанія Melica Organic вже понад 8 років успішно працює на скандинавському ринку та продає якісні продукти вимогливим покупцям із Данії, Швеції, Фінляндії. Melica Organic виробляє лише якісну продукц еще→ію. Компанія орієнтується на створення та виробництво натуральних, безпечних та ефективних продуктів. Продукт Melica: Безпечний – не руйнує захисні функції шкіри та волосся. Не викликає подразнення шкіри голови (немає агресивних миючих інгредієнтів) Не викликає алергічних реакцій (збалансовані формули інгредієнтів) Містить натуральні компоненти (безпечніше за хімічні) Дозволяє отримати швидкий та безпечний результат (не маскує проблему, а вирішує її). Бальзам-кондиціонер Melica Organic з керати…
Дитячий засіб 2 в 1 є дбайливим засобом для догляду за волоссям та тілом дитини. Він містить екстракт дикої фіалки, який зволожує та заспокоює шкіру. Шампунь не дратує шкіру та очі. Солодкий аромат ос еще→обливо привабливий для дітей. Ліпідний шар підтримують добавки, які запобігають небажаному знежиренню та висушуванню шкіри.  
Переваги Безпечний – не руйнує захисні функції шкіри та волосся. Не викликає подразнення шкіри голови (немає агресивних миючих інгредієнтів) Не викликає алергічних реакцій (збалансовані формули ін еще→гредієнтів) Містить натуральні компоненти (безпечніше за хімічні) Дозволяє отримати швидкий і безпечний результат (не маскує проблему, а вирішує її)
Переваги Безпечний – не руйнує захисні функції шкіри та волосся Не викликає подразнення шкіри голови (відсутність агресивних миючих інгредієнтів) Не викликає алергічних реакцій (збалансовані форму еще→ли інгредієнтів) Містить натуральні компоненти (безпечніше хімічних) Дозволяє отримати швидкий і безпечний результат (не маскує проблему, а вирішує її) Шампунь Melica Organic з протеїнами пшениці та екстрактом алое надає волоссю блиску, м'якості та життєвої сили. Протеїни пшениці зміцнюють волосся і роблять його більш об'ємним і еластичним. Екстракт алое-вера зволожує коріння, посилюючи природний блиск волосся.
Компанія Melica Organic вже понад 8 років успішно працює на скандинавському ринку та продає якісні продукти вимогливим покупцям з Данії, Швеції, Фінляндії. Melica Organic виробляє тільки якісну продук еще→цію. Компанія орієнтується на створення і виробництво натуральних, безпечних та ефективних продуктів. Незмивна зміцнювальна сироватка Melica Organic— ефективний засіб для зміцнення волосся.
Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetrimonium Chloride, Methoxy PEG/PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone, Olea Europaea (Olive) Husk Oil, Tocopherol, Cetrimonium Chloride.  
Маска для фарбованого волосся з екстрактом лаванди й УФ-фільтрами відновлюють структуру волосся, зміцнюють волосся й захищають від впливу сонячного випромінювання.Екстракт лаванди живить і зміцнює вол еще→осся, надає йому блиск, захищає від впливу довкілля. UV-фільтри захищають від впливу шкідливого УФ випромінювання і вільних радикалів, тому колір волосся довше залишається яскравим і блискучим. Застосування. Нанести на чисте вологе волосся масажними рухами, залишити на 2-3 хвилини. Ретельно змити проточною водою. У разі необхідності повторити.
Поживна маска для волосся з рослинними екстрактами та пантенолом - ідеальний вибір для сухого та виснаженого волосся, яке потребує особливого догляду. Особливості: Маска ефективно захищає волосся еще→від висихання та робить його поверхню більш гладкою і здоровою. Екстракти рослин зміцнюють волосся в коренях та підвищують кровообіг, живлять волосся, надають йому ніжності та м'якості. D-пантенол додатково зволожує, зупиняє випадіння і ламкість волосся. Після використання маски ваше волосся стане ніжним і легко розчісується. Застосування. Наносити маску рекомендується на чисте вологе волосся, розподілити її масажними рухами та залишити на 2-3 хвилини. Потім ретельно змити теплою водою. При необхід…
еще 23 товара
Страницы:
1 2
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры
Пользователи ищут: