новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Гигиена и уход за телом   /   Шампуни (косметика для волос)

Шампуни (косметика для волос) Revlon

 цены на 97 моделей  
Revlon
очистить
Выводить
180Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Tamer, 350 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Revlon Professional Pro You ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: еще→очищає волосся та шкіру голови запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
220Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Amplifier, 350 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Revlon Professional Pro You ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властиво еще→сті: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
220Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Twister, 350 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Revlon Professional Pro You ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивост еще→і: очищає волосся та шкіру голови запобігає розпушуванню сприяє природному утворенню хвиль і локонів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
220Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Keeper, 350 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Revlon Professional Pro You ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості еще→: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
220Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Moisturizer, 350 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Revlon Professional Pro You ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Власти еще→вості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
220Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Fixer, 350 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Revlon Professional Pro You ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: еще→очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
240Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Toner, 350 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Revlon Professional Pro You The Toner ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Вл еще→астивості: нейтралізує жовті відтінки волосся очищає волосся та шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
250Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Tamer, 350 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Revlon Professional Pro You The Tamer забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення еще→, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
260Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Winner, 350 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Revlon Professional Pro You The Winner ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. еще→Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся запобігає передчасному випаданню волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
270Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Keeper, 350 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Revlon Professional Pro You The Keeper забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлен еще→ня, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження подовжує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
280Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Equave Kids, 300 мл, Дитячі кондиціонери для дітей, Шампунь Revlon Professional Equave Kids ретельно миє дитяче волосся, робить його м’яким і запашним. Властивості: дбайливо миє еще→дитяче волосся полегшує розчісування ніжного волосся інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат підсилює природний блиск волосся Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Спіньте, ніжно масажуючи шкіру голови, а потім змийте.
280Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Equave Hydro Nutritive, 200 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Кондиціонер, який не потрібно змивати Revlon Professional Equave Hydro Nutritive — це простий і швидкий спосіб реге еще→нерації вашого волосся, що має також низку інших переваг. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення має відновлювальний ефект волосся м'яке та гладке дотик покращує еластичність волосся Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
300Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Moisturizer, 350 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Revlon Professional Pro You The Moisturizer забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхі еще→дне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
300Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Amplifier, 165 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Кондиціонер, який не потрібно змивати Revlon Professional Pro You The Amplifier — це простий і швидкий спосіб регене еще→рації вашого волосся, що має також низку інших переваг. Властивості: легко наноситься полегшує розчісування й укладку волосся виглядає пишнішим і густішим надає волоссю об’єму від самих коренів Спосіб використання: Нанесіть на вологе, вимите шампунем волосся. Не змивайте.
305Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Uniq One All In One Coconut, 150 мл, Засоби для розчісування волосся для жінок, Догляд без змивання Revlon Professional Uniq One All In One Coconut надає вашому волоссю всього необ еще→хідного після миття. Властивості: покращує густоту та силу волосся запобігає посіченню кінчиків робить волосся неймовірно блискучим і здоровим має відновлювальний ефект Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
305Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Uniq One All In One Green Tea, 150 мл, Засоби для розчісування волосся для жінок, Догляд без змивання Revlon Professional Uniq One All In One Green Tea надає вашому волоссю всього еще→необхідного після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення покращує густоту та силу волосся запобігає посіченню кінчиків робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
310Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Equave Kids, 300 мл, Дитячі шампуні для дітей, Шампунь ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає волоссю шовковистос еще→ті дарує волоссю ніжний аромат очищає волосся та шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
310Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Twister, 350 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Revlon Professional Pro You The Twister надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властиво еще→сті: бореться з неслухняним волоссям запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
310Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Revlonissimo Color Care, 275 мл, Шампунь та кондиціонер 2 в 1 для жінок, Шампунь та кондиціонер 2 в 1 Revlon Professional Revlonissimo надасть вашому волоссю швидкого та ефективног еще→о догляду в одному засобі. Властивості: ретельно очищає волосся, водночас полегшує розчісування подовжує стійкість кольору волосся підсилює колір волосся забезпечує волоссю сяючий блиск Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Спіньте, ніжно масажуючи шкіру голови, а потім змийте.
310Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Uniq One All In One Lotus Flower, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Revlon Professional Uniq One All In One Lotus Flower надає вашому волоссю всього необхідн еще→ого після миття. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення активує діяльність коренів волосся надасть волоссю приємного аромату робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте. Розчешіть.
320Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Style Masters Memory Spray, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Засіб для стайлінгу Revlon Professional Style Masters Memory Spray підкреслить вашу зачіску й утримає її форму упро еще→довж тривалого часу. Властивості: полегшує стайлінг не обтяжує волосся надає здорового блиску Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть бажану укладку.
320Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Toner, 165 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Revlon Professional Pro You забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без яког еще→о не буває здорового та красивого волосся. Властивості: нейтралізує жовті відтінки волосся піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
330Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Uniq One All In One Classsic, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Revlon Professional Uniq One All In One Classsic надає вашому волоссю всього необхідного післ еще→я миття. Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим має відновлювальний ефект запобігає посіченню кінчиків Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
340Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Revlon Professional Pro You The Balancer, 350 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Revlon Professional Pro You The Balancer ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну крас еще→у. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
еще 24 товара
Страницы:
1 2 3 4 5
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры
Пользователи ищут: