новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Гигиена и уход за телом   /   Шампуни (косметика для волос)

Шампуни (косметика для волос) RYOR

 цены на 4 модели  
RYOR
очистить
Выводить
225Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
RYOR Original Beer Cosmetics, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь RYOR Original Beer Cosmetics ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає еще→блиску й об'єму зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
315Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
RYOR Hair Care, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь RYOR Hair Care ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: відновлює та живить волосся позбав еще→ляє волосся лупи інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
320Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
RYOR Hair Care, 250 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання RYOR Hair Care надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: має відновлювальний ефект покращує густоту т еще→а силу волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
665Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
RYOR Hair Care, 250 мл, Засоби для росту волосся для жінок, Догляд без змивання RYOR Hair Care надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: активує діяльність коренів волосся по еще→кращує густоту та силу волосся якісно покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры
Пользователи ищут: