новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Гигиена и уход за телом   /   Шампуни (косметика для волос)

Шампуни (косметика для волос) Schwarzkopf

 цены на 449 моделей  
Schwarzkopf
очистить
Выводить
Schwarzkopf Schauma Color Shine, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Schauma Color Shine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: еще→очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся зміцнює корені волосся дарує волоссю ніжний аромат розгладжує волосяне волокно для натурального або фарбованого волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
73Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - шампунь / Пол - универсальный
Schwarzkopf Schauma Gentle Repair, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Schauma Gentle Repair ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивост еще→і: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує розгладжує волосяне волокно Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma Everyday Care, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Schauma Everyday Care ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивост еще→і: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Шампунь-Бальзам SCHAUMA Kids для дівчаток, без сліз та сплутування 250 мл з м'якою рН-нейтральною формулою без ароматів. Розроблений спеціально для волосся та шкіри дітей. Формула не містить суль еще→фатів та парабенів. Спосіб застосування: невелику кількість шампуню нанесіть на мокре волосся, рівномірно розподіливши по всій довжині. Помасажуйте до утворення піни, розподіліть її по всій довжині волосся. Потім промийте теплою водою. За потреби повторіть процедуру.
Schwarzkopf Schauma Miss Fresh!, 150 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Schwarzkopf Schauma Miss Fresh! повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся бе еще→з миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала створює сильний і пишний об'єм надає волоссю приємного аромату не залишає білих слідів у волоссі забезпечує пружність й еластичність зачіски покращує текстуру волосся Спосіб використання: Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови.
Шампунь для чоловіків Schauma Men 3-в-1 Вугілля та вулканічна глина для нормального волосся Формула 3-в-1 підходить для волосся, обличчя, тіла. Особливості Для нормального волосся Для волосся/для еще→обличчя/для тіла Вугілля та вулканічна глина Пляшка на 98% складається з переробленого пластику Завдяки eco-friendly формулі шампунь легко і швидко змивається Формула з натуральними інгредієнтами Вулканічна глина багата мінералами, а деревне вугілля допомагає поглинати частинки бруду. Формула Schauma з натуральними інгредієнтами добре дбає про шкіру голови та волосся.
Schwarzkopf Schauma MEN, 400 мл, Гель для душу та шампунь 2 в 1 для чоловіків, Гель для душу та шампунь 2 в 1 Schwarzkopf Schauma MEN швидко й ефективно очищає не лише тіло, але й волосся. Властивост еще→і: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся надає волоссю мужнього аромату засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри запобігає надмірній сухості шкіри ідеально підходить для волосся, тіла, а також для шкіри обличчя Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся та шкіру всього тіла, масажуючи, спіньте, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma MEN, 400 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Schwarzkopf Schauma ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: позбавляє волосс еще→я лупи очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся надає волоссю мужнього аромату засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Schwarzkopf Schauma MEN, 400 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Schwarzkopf Schauma MEN ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волос еще→ся та шкіру голови засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри надає волоссю мужнього аромату зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Переваги Шампунь GLISS Total Repair для сухого та пошкодженого волосся, 400 мл. МІСТИТЬ Гідролізований кератин і квітковий нектар, створені для задоволення потреб сухого та волосся, схильного до стре еще→су, захищаючи структуру і додаючи волоссю краси. Забезпечують дбайливе очищення, до 85% менше ламкості, еластичність та здоровий блиск волосся. 90% інгредієнтів природного походження.
Ваше волосся сильно пошкоджене і стрімко втрачає Кератин, що призводить до послаблення його структури. Вони потребують екстремального відновлення, яке поповнить втрату Кератину. Лінія засобів GLISS U еще→ltimate Repair з рідким кератином та екстрактом перлини розроблена спеціально для задоволення потреб дуже пошкодженого та сухого волосся. Експрес-кондиціонер GLISS Ultimate Repair пропонує: Легке розчісування Глибоке відновлення структури волосся До 95% більше стійкості та блиску Особливості: Для сухого, пошкодженого і виснаженого волосся Не треба змивати Рідкий кератин і екстракт перлини Турбота про тебе: 90% інгредієнтів природного походження Турбота про навколишнє середовищі: упак…
Ви втомилися від січених кінчиків і постійно підстригати розпушене волосся? Лінійка засобів догляду за волоссям GLISS Split Hair Miracle з КОМПЛЕКСОМ ІОНІВ + масло виноградних кісточок вирівнює струк еще→турні відмінності волосся від коренів до кінчиків. Експрес-кондиціонер GLISS SPLIT HAIR MIRACLE пропонує: Відновлення пошкодженої структури волосся Тривале склеювання кінчиків, що січуться Миттєве легке розчісування Відчутну м'якість і природний блиск Особливості: Для пошкоджених і січених кінчиків Не потрібно змивати Комплекс Іонів і Олія виноградних кісточок Діє, як застібка для волосся, склеює січеться кінчики КЛУКОТИ ПРО ТЕБЕ: 90% інгредієнтів природного походження Турбота…
Ваше волосся сухе, ламке, має кінчики, що січуться, через щоденне розчісування і Зачіски? Щоб волосся залишалося м'яким і мало здоровий вигляд, воно потребує повноцінного догляду. Лінія засобів G еще→LISS Oil Nutritive з OLEIC ACID (олеїнова кислота) та МАСЛОМ МАРУЛИ розроблена спеціально для задоволення потреб сухого та виснаженого волосся. Експрес-кондиціонер GLISS OIL NUTRITIVE пропонує: Легке розчісування Чутку м'якість Здоровий блиск Особливості: Для сухих, пошкоджених і виснаженого волосся Не треба змивати ОЛІЯ МАРУЛИ і ОЛЕЇНОВА КИСЛОТА ДОКУМЕННЯ ПРО ТЕБЮ: 90% інгредієнтів природного походження з переробленого пластику
Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle, 400 мл, маски для волосся для жінок, Маска для волосся Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle — це незамінний атрибут у догляді за волоссям. Дайте йому час на відно еще→влення, а воно віддячить вам своєю життєвою силою та красою. Властивості: надає волоссю сяючого блиску волосся м'яке на дотик зміцнює корені волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Склад: містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вологе, вимите шампунем волосся. Залиште на час, вказаний на упаковці, а потім ретельно змийте. Для найкращого ефекту використовуйте в комбінації зі шампунем із цієї ж серії.
Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner, 200 мл, Термозахист для волосся для жінок, Засіб для термоукладки волосся Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner забезпечує волоссю ефективний захист від шк еще→ідливих впливів високих температур. Властивості: забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся розгладжує волосяні волокна забезпечує легку фіксацію запобігає ламкості волосся Склад: веган-засіб Спосіб використання: Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача.
Для рідкого волосся і незбалансованої шкіри голови. Цілісна система детоксикації шкіри голови, що забезпечує джерело майбутньої якості волосся. Особливості: Інтенсивно виводить токсини та відновлю еще→є баланс шкіри голови. Майбутня якість волосся гарантована з плином часу. Антистресова система націлена на дисбаланс шкіри голови. Застосування: Наносьте невелику кількість шампуню на вологе волосся. Добре спіньте та розподіліть масажними рухами. Залиште на 1-2 хвилини, після чого добре змийте теплою водою. Приступайте до наступного етапу догляду.
Шампунь для тонкого волосся всіх типів блонд з 3D Бондінг - технологією і Комплексом протеїнів шовку - створює нові структурні зв'язки всередині волосини, м'яко очищає, глибоко живить і дода еще→є блиску тонкому і нормальному волоссю.  Особливості: Живильний догляд для нормального і тонкого світлого волосся. Завдяки технології 3D Bond Creation і комплексу Silk Protein, він допомагає створювати нові мости, м'яко очищаючи, освітлюючи і живлячи світле волосся від нормального до тонкого. М'яко очищайте, не перевантажуючи. Відновлює внутрішні містки волосся. Це покращує тіло і допомагає запобігти статичній електриці. Його формула з пантенолом робить волосся м'яким і надає йо…
Schwarzkopf Schauma MEN, 400 мл, Гель для душу та шампунь 2 в 1 для чоловіків, Гель для душу та шампунь 2 в 1 Schwarzkopf Schauma MEN швидко й ефективно очищає не лише тіло, але й волосся. Властивост еще→і: забезпечує догляд за волоссям та шкірою після використання шкіра приємно свіжа засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри очищає волосся та шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся та шкіру всього тіла, масажуючи, спіньте, а потім ретельно змийте.
110Купить!
грн.
Moyo.ua
С нами более 10-ти лет
(Киев)
Гарантия: от производителя
Пожаловаться
Переваги Шампунь Gliss Kur Hair Renovation дбайливо очищає пасма та шкіру голови, не пересушує їх та забезпечує комплексне кератинове лікування. Засіб утворює при контакті з водою пишну та ніжну піну еще→, яка ретельно вимиває жир, пил, бруд та залишки стайлінгових засобів. Гідролізований кератин проникає вглиб структури волосся, «знаходить» пошкоджені порожнечі, утворені внаслідок негативного впливу навколишніх факторів. Він заповнює їх, склеює лусочки, за короткий час перетворює волосся до невпізнання. Локони набувають шовковистої гладкості, еластичності, життєвої сили і здорового блиску. Комплекс OMEGAPLEX благотворно впливає на стан пасмів та шкіри голови. Він зміцнює волосяні цибулини, перешко…
110Купить!
грн.
Moyo.ua
С нами более 10-ти лет
(Киев)
Гарантия: от производителя
Пожаловаться
Незмивний зволожувальний крем для локонів від Bonacure Moisture Kick, спеціально розроблений для надання форми кучерявим і хвилястим волоссям. Формула, що не містить силіконів і штучних барвників, доп еще→омагає волоссю зберігати оптимальний рівень вологості, підвищуючи його еластичність, м'якість і форму локонів, які зберігаються до 48 годин. Веганський продукт для волосся. Застосування Нанесіть крем на сухе або підсушене рушником волосся і втирайте. Не змивайте. Укласти за бажанням.
110Купить!
грн.
Moyo.ua
С нами более 10-ти лет
(Киев)
Гарантия: от производителя
Пожаловаться
Переваги Ущільнювальний шампунь GLISS SPLIT HAIR MIRACLE пропонує: Бережне очищення Відновлення пошкодженої структури волосся Зміцнення волосся Особливості Для пошкоджених волосся і кінчиків, еще→що січуться Комплекс Іонів і Олія виноградних кісточок Діє, як застібка для волосся, склеює кінчики, що січуться КЛУБИ ПРО ТЕБЮ: 90% інгредієнтів природного походження Турбота про довкілля: пляшка на 30% складається з переробленого пластику.
еще 24 товара
Страницы:
1 2 3 4 5 ... 19
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры