новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Гигиена и уход за телом   /   Шампуни (косметика для волос)

Шампуни (косметика для волос) Sisley

 цены на 5 моделей  
Sisley
очистить
Выводить
1 665Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Sisley Hair Rituel Color Perfecting Shampoo, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Sisley Hair Rituel Color Perfecting Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природн еще→у красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся забезпечує стійкість кольору волосся дарує волоссю ніжний аромат
1 725Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Sisley Hair Rituel Disciplinant Shampo, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Sisley Hair Rituel Disciplinant Shampo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. еще→Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
1 755Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Sisley Hair Rituel Revitalizing Straightening Shampoo, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Sisley Hair Rituel Revitalizing Straightening Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та п еще→овертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
1 800Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Sisley Hair Rituel Restructuring Conditioner, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Sisley Hair Rituel забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого еще→не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
2 210Купить!
грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Sisley Hair Rituel Revitalizing Volumizing Shampoo, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Sisley Hair Rituel Revitalizing Volumizing Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та поверта еще→є йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры