новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Фигурки и трансформеры DC

 цены на 24 модели  
DC
очистить
Выводить
369Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Ігровий набір DC Superman black із сюрпризом — цікава фігурка виконана в повній схожості з оригінальним прототипом за мотивами популярних коміксів всесвіту DC. Фігурка деталізована в фірмових коль еще→орах і доповнена подарунком-сюрпризом у закритій упаковці. Герой виготовлений з сертифікованого пластику високої якості, який має гарну зносостійкість. Фігурка оснащена точками артикуляції, які дозволяють приймати найрізноманітніші положення. Гра з набором сприяє розвитку дрібної моторики та координації рухів, уваги та спритності, формує просторове сприйняття та логічне мислення. Висота персонажа: 10 см. Рекомендований вік: від 3-х років.
369Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Функціональна фігурка Шазама виконана в повній схожості з оригінальним прототипом за мотивами популярних коміксів DC. Фігурка доповнена подарунком-сюрпризом у закритій упаковці. Герой виготовлени еще→й з сертифікованого пластику високої якості, який має гарну зносостійкість. Фігурка оснащена точками артикуляції, які дозволяють приймати найрізноманітніші положення. Висота персонажа становить 10 см. Гра з набором сприяє розвитку дрібної моторики та координації рухів, уваги та спритності, формує просторове сприйняття та логічне мислення. Рекомендований вік – від 3-х років.
369Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Ігрова фігурка DC Зелений ліхтар із сюрпризом — чудовий подарунок для фанатів коміксів. Аж 11 точок артикуляції допоможуть відтворити відомий сюжет або придумати власний. А реалістичний костюм відт еще→ворить атмосферу віртуального світу. Модель має висоту 10 см та поєднується з іншими фігурками цієї серії. Виготовлено із якісного міцного пластику. Скористайтеся сюрпризом для нових пригод. Гра із фігуркою DC Зелений ліхтар розвиває уяву, увагу, творчі здібності, фантазію і дрібну моторику. Рекомендовано для дітей від 5-ти років.
369Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Барвиста фігурка Флеша виконана в повній схожості з оригінальним прототипом за мотивами популярних коміксів DC. Фігурка ретельно деталізована, оформлена в традиційному червоному кольорі й доповнена еще→подарунком-сюрпризом у закритій упаковці. Герой виготовлений з сертифікованого пластику високої якості, який має гарну зносостійкість. Фігурка оснащена точками артикуляції, які дозволяють приймати найрізноманітніші положення. Висота персонажа становить 10 см. Гра з набором сприяє розвитку дрібної моторики та координації рухів, уваги та спритності, формує просторове сприйняття та логічне мислення. Рекомендований вік – від 3-х років.
369Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Функціональна фігурка Чудо-жінки виконана в точній відповідності з оригінальним зразком з популярних коміксів DC. У комплекті з фігурками представлений подарунок-сюрприз в закритій упаковці. Фігу еще→рка виготовлена з сертифікованого пластику високої якості, який має гарну зносостійкість. Фігурка оснащена точками артикуляції, які дозволяють приймати найрізноманітніші положення. Висота фігурки складає 10 см. Гра з набором сприяє розвитку дрібної моторики та координації рухів, уваги та спритності, формує просторове сприйняття та логічне мислення. Рекомендований вік – від 3-х років.
369Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Функціональна фігурка Кіборга виконана в повній схожості з оригінальним прототипом за мотивами популярних коміксів DC. Фігурка ретельно деталізована та доповнена подарунком-сюрпризом у закритій упак еще→овці. Герой виготовлений з сертифікованого пластику високої якості, який має гарну зносостійкість. Фігурка оснащена точками артикуляції, які дозволяють приймати найрізноманітніші положення. Висота персонажа становить 10 см. Гра з набором сприяє розвитку дрібної моторики та координації рухів, уваги та спритності, формує просторове сприйняття та логічне мислення. Рекомендований вік – від 3-х років.
369Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Цікава фігурка Супермена виконана в повній схожості з оригінальним прототипом за мотивами популярних коміксів всесвіту DC. Фігурка деталізована в фірмових кольорах і доповнена подарунком-сюрпризом у еще→закритій упаковці. Герой виготовлений з сертифікованого пластику високої якості, який має гарну зносостійкість. Фігурка оснащена точками артикуляції, які дозволяють приймати найрізноманітніші положення. Висота персонажа становить 10 см. Гра з набором сприяє розвитку дрібної моторики та координації рухів, уваги та спритності, формує просторове сприйняття та логічне мислення. Рекомендований вік – від 3-х років.
519Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Фігурка популярного персонажа Супермена виконана в повній схожості з оригінальним прототипом за мотивами популярних коміксів DC. Герой ретельно деталізований і оформлений у традиційних синьо-червони еще→х кольорах. Супермен виготовлений з сертифікованого пластику високої якості, який має гарну зносостійкість. Фігурка оснащена точками артикуляції, які дозволяють приймати найрізноманітніші положення. Висота героя становить 30 см. Гра з набором сприяє розвитку дрібної моторики та координації рухів, уваги та спритності, формує просторове сприйняття та логічне мислення. Рекомендований вік – від 3-х років.
519Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Ігрова фігурка DC Аквамен — чудовий подарунок для фанатів коміксів. Аж 11 точок артикуляції допоможуть відтворити відомий сюжет або придумати власний. А реалістичний костюм відтворить атмосферу вір еще→туального світу. Модель має висоту 30 см та поєднується з іншими фігурками цієї серії. Виготовлено із якісного міцного пластику. Гра із фігуркою DC Аквамен розвиває уяву, увагу, творчі здібності, фантазію і дрібну моторику. Рекомендовано для дітей від 5-ти років.
519Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Ігрова фігурка DC Кіборг — чудовий подарунок для фанатів коміксів. Аж 11 точок артикуляції допоможуть відтворити відомий сюжет або придумати власний. А реалістичний костюм відтворить атмосферу вірт еще→уального світу. Модель має висоту 30 см та поєднується з іншими фігурками цієї серії. Виготовлено із якісного міцного пластику. Гра із фігуркою DC Кіборг розвиває уяву, увагу, творчі здібності, фантазію і дрібну моторику. Рекомендовано для дітей від 5-ти років.
659Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Захопливий набір з фігурок Супермена й Дарксайда виконаний у точній відповідності з оригінальними прототипами з популярних коміксів всесвіту DC. У комплекті з фігурками представлений подарунок-сюрпр еще→из у закритій упаковці. Набір містить: - фігурку Супермена; - фігурку Дарксайда. Всі деталі набору виконані з сертифікованого пластику високої якості, який має гарну зносостійкість. Персонажі оснащені точками артикуляції, які дозволяють приймати найрізноманітніші положення. Гра з набором сприяє розвитку дрібної моторики та координації рухів, уваги та спритності, формує просторове сприйняття та логічне мислення. Рекомендований вік – від 3-х років.
958Купить!
грн.
Цифра
С нами 7 лет
(Киев)
Пожаловаться
Тип: Персонаж мультфильма, фильма / Пол: Унисекс / Серия: DC Comics
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры