новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Фигурки и трансформеры Hasbro

 цены на 1266 моделей  
Hasbro
очистить
Выводить
1 199Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - фигурки и куклы / Возраст - от 3 лет
серія - Месники, пластик, Тип - герої мультфільмів, кіно і коміксів, вікова група - від 3 років, вид - фігурка з аксесуарами
120Купить!
грн.
Palladium.ua
С нами более 10-ти лет
(Киев)
Пожаловаться
Сегодня со скидкой!
299Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Фігурка Avengers Bend and flex Месники Капітан Марвел розвеселить ваших дітей! Вона має гнучкі руки та ноги — завдяки цьому іграшці можна надати найрізноманітніших позицій, що знадобиться для відтв еще→орення боїв. У процесі гри дівчатка та хлопчики будуть розвивати дрібну моторику, концентрацію уваги та фантазію. У комплекті: - фігурка Капітан Марвел; - аксесуар для неї. Підходить дітям віком від 4-х років.
299Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Цікава пропозиція від компанії Marvel – реалістична фігурка Чорної вдови, відомої ще під іменем Наталії Романової, випущена до виходу останньої частини знаменитої саги Месники: Фінал. Героїня вик еще→онана з ретельною деталізацією кожного елемента для досягнення повної схожості з оригінальним зразком. Для виготовлення застосовується сертифікований і повністю безпечний пластик з хорошою зносостійкістю, що дозволяє витримувати активну експлуатацію. Висота фігурки становить 30 см. Рука фігурки оснащена портом для зброї, до якого підключається модуль для запуску ракети та активації звукових ефектів. Модуль слід придбати окремо. Рекомендований вік – від 4-х років.
329Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Гепард, швидкий воїн, мчить на поле бою і перетворюється в режим запеклого клешневого леза зброї. Класичні трансформери роботів і тварин роботів об'єднали зусилля в епічному альянсі! Об'єднайте еще→Beast Alliance Beast Battle Master Cheetor іграшку з іншими фігурами Beast Alliance, щоб спорядитися для бою!
329Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Трансформер Transformers Rhinox сильний воїн, вривається на поле бою та перетворюється на режим потужної зброї Гатлінга. Класичні роботи-трансформери та роботи-звірі об’єднують зусилля в епічному еще→союзі! Комбінуйте іграшку Beast Alliance Beast Battle Master Rhinox з іншими фігурками Beast Alliance, щоб підготуватися до бою. Створіть найкращий альянс звірів і готуйтеся до битви з дитячими іграшками Transformers Beast Alliance, натхненними новим фільмом про Трансформерів «Трансформери: Повстання звірів»!
329Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Класичні трансформери роботів і тварин роботів об'єднали зусилля в епічному альянсі! Об'єднайте Beast Alliance Beast Battle Master Cheetor іграшку з іншими фігурами Beast Alliance, щоб спорядитися для бою!
399Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Ігрова фігурка Jurassic World Світ Юрського періоду занурить у світ приголомшливих доісторичних істот. Ці динозаври живуть, полюють і атакують зграями. Вибирайте серед хижаків і травоїдних з рухом еще→ими суглобами, правдоподібною статурою і реалістичним зовнішнім виглядом. Це дозволить створити унікальні історії для ігор з друзями. Гра сприяє розвитку уваги, уяви, рухової активності, дрібної моторики, мислення і спостережливості. Заохочує дітей до програвання сюжетно-рольових ігор і твору нових історій, а ще розширює їх бачення світу. Стане відмінним подарунком для дитини Рекомендовано для дітей від 4 років.
399Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Приготуйтеся до захопливих подій і пригод у «Світі Юрського періоду» з фігурками серії «Втеча Діно»! Відомо, що динозаври живуть, полюють і атакують зграями. Кого виберете ви: хижака чи травоїда? еще→Кожна фігурка динозавра має рухомі суглоби, правдоподібну статуру й реалістичне забарвлення. Приготуйтеся до видовищного полювання.
399Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Фігурка динозавра «Захист від ворогів» має функцію одиночної атаки, яка демонструє величезну силу цього виду. Приготуйтеся до неймовірних емоцій і захопливих пригод у «Світі Юрського періоду» з фі еще→гуркою з серії «Втеча Діно»! Також фігурка має рухомі суглоби, правдоподібну статуру й реалістичне забарвлення та сягає приблизно 12 см заввишки й 21 см у ширину.
399Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Ігрова фігурка Jurassic world Захист від ворогів Хіалінгозавр має функцію одиночної атаки, яка демонструє величезну силу цього виду. Приготуйтеся до неймовірних емоцій і захопливих пригод у «Світі еще→Юрського періоду» з фігурками серії «Втеча Діно»! Фігурка має рухомі суглоби, правдоподібну статуру й реалістичне забарвлення та сягає приблизно 12 см у висоту й 21 см у ширину.
436Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Пориньте у світ пригод з трансформером Transformers EarthSpark В один крок Оптімус — новим покоління роботів Transformers, які народилися на Землі. Іграшка Оптімус створена за мотивами легендарног еще→о лідера автоботів із мультсеріалу Transformers. Перетворіть іграшку Optimus Prime з режиму робота на режим вантажівки за 1 простий крок, перекинувши бота в повітрі! Перехід у режим вантажівки завершується, коли іграшка приземляється! Розмір трансформера: близько 10 см. Іграшка ідеально підійде для дітей віком від 6-ти років.
489Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Ігровий набір Avengers Bend and flex Тор проти Локі — чудовий подарунок для фанатів коміксів! Він сподобається дівчаткам та хлопчикам віком від 4-х років. Завдяки цим фігуркам діти зможуть розіграт еще→и цікаві сюжети та вигадати чудові історії! Обоє героїв дуже гнучкі, вони можуть займати різноманітні позиції у бою. Гра з комплектом допоможе розвинути дрібну моторику, координацію рухів, фантазію та творче мислення. У наборі: - фігурка Локі у чорно-зелених кольорах із золотистими елементами; - фігурка Тора у чорно-сірих кольорах із червоною накидкою; - молот Тора; - 2 аксесуари.
499Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Ігровий набір My Little Pony Магічні поні MLP-Моя маленька Поні Zipp Storm для шалених шанувальниць мультфільмів і мультсеріалів My Little Pony. Zipp Storm — непокірна, спортивна та смілива принце еще→са. Має пластикову гриву та м’який хвіст. Поні має знак блискавки з одного боку та прикріплений знак з іншого. У наборі: - поні 8 см; - кільце для ключів; - шпильку з блискавкою; - 16 аксесуарів. Містить брелок у формі кристала, щоб зберігати аксесуари та брати їх куди завгодно. Ця іграшка стане чудовим подарунком для діток від 5-ти років, які люблять творчі ігри.
499Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Приготуйтеся до захопливих подій і пригод у «Світі Юрського періоду» з фігуркою динозавра Jurassic world Голосова атака Уранозавр! Ці інтерактивні фігурки середнього розміру з функцією «Голосова ата еще→ка», створені за мотивами мультсеріалу «Світ Юрського періоду: Табір Крейдового періоду», готові до битви!Активуйте функцію нападу, щоб почути три рівні грізних звуків, які поступово стають справжнім ревінням. Кожна атакувальна дія притаманна відповідному виду. Фігурки мають рухомі суглоби, природну статуру та реалістичні колір і текстуру.Для дітей віком від 4 років.
499Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Ігровий набір My Little Pony Магічні поні MLP-Моя маленька Поні Princess Petals для шалених шанувальниць мультфільмів і мультсеріалів My Little Pony. Princess Petals — стильна та талановита принце еще→са поп-зірка. Має пластикову гриву та м’який хвіст. Поні має знак музичної ноти з одного боку та прикріплений знак з іншого. У наборі: - поні 8 см; - кільце для ключів; - шпильку з блискавкою; - 16 аксесуарів. Містить брелок у формі кристала, щоб зберігати аксесуари та брати їх куди завгодно Ця іграшка стане чудовим подарунком для діток від 5-ти років, які люблять творчі ігри.
499Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Ігровий набір My Little Pony Магічні поні MLP-Моя маленька Поні Sunny StarScaut для шалених шанувальниць мультфільмів і мультсеріалів My Little Pony. Sunny StarScaut — допитлива, авантюрна та спов еще→нена рішучості зробити світ кращим. Має пластикову гриву та м’який хвіст. Поні має знак падаючої зірки з одного боку та прикріплений знак з іншого. У наборі: - поні 8 см; - кільце для ключів; - шпильку з падаючою зіркою; - 16 аксесуарів. Містить брелок у формі кристала, щоб зберігати аксесуари та брати їх куди завгодно Ця іграшка стане чудовим подарунком для діток від 5-ти років, які люблять творчі ігри.
499Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Ігровий набір My Little Pony Магічні поні MLP-Моя маленька Поні Izzy для шалених шанувальниць мультфільмів і мультсеріалів My Little Pony. Izzy — енергійна оптимістка, яка любить блискучі речі. Ма еще→є пластикову гриву та м’який хвіст. Поні має ґудзик у формі сердечка з одного боку та прикріплений знак з іншого. У наборі: - поні 8 см; - кільце для ключів; - шпильку з блискавкою; - 16 аксесуарів. Містить брелок у формі кристала, щоб зберігати аксесуари та брати їх куди завгодно. Ця іграшка стане чудовим подарунком для діток від 5-ти років, які люблять творчі ігри.
еще 24 товара
Страницы:
1 2 3 4 5 ... 53
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры
Пользователи ищут: