новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Фигурки и трансформеры Moose

 цены на 25 моделей  
Moose
очистить
Выводить
129Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - сказочные персонажи / Возраст - от 3 лет
1 099Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - фигурки и куклы / Возраст - от 5 лет
1 099Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - фигурки и куклы / Возраст - от 5 лет
359Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Інтерактивна іграшка Little Live Pets OMG Шоу талантів Щеня Ді-джей розважить дітей та змусить танцювати разом з нею! Особливості: - має 2 режими: відтворення музики та спів; - 1 натискання на жи еще→віт запускає музику, а 2 — спів; - щеня приємне на дотик і м’якеньке. Комплектація: 1 цуценя, 1 аксесуар, 1 інструкція, 1 сертифікат про народження. Матеріал: силікон. Живлення: 3 LR44 (є у комплекті). Рекомендований вік: для дівчаток та хлопчиків від 5-ти років.
359Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Інтерактивна іграшка Little Live Pets OMG Шоу талантів Цуценя Панк Рок сподобається маленьким поціновувачам музики. Підійде для дітей, які люблять тварин. Цуценя Панк Рок уміє завивати й співати. П еще→росто стисніть животик песика, і після цього ви почуєте співи улюбленця. Від сили стиснення залежить тривалість та висота виття. У комплекті: - цуцик OMG; - окуляри; - свідоцтво про народження; - інструкція; - 3 батарейки типу LR44. Гра із цуценям Little Live Pets OMG розвиває сенсорне сприйняття, уяву, увагу, емпатію та дрібну моторику. Рекомендовано для дітей від 5-ти років.
359Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Інтерактивна іграшка Little Live Pets OMG Шоу талантів Цуценя Хіп-Хоп сподобається маленьким поціновувачам музики. Підійде для дітей, які люблять тварин. Цуценя Хіп-Хоп уміє завивати й співати. Про еще→сто стисніть животик песика, і після цього ви почуєте співи улюбленця. Від сили стиснення залежить тривалість та висота виття. У комплекті: - цуцик OMG; - окуляри; - свідоцтво про народження; - інструкція; - 3 батарейки типу LR44. Гра із цуценям Little Live Pets OMG розвиває сенсорне сприйняття, уяву, увагу, емпатію та дрібну моторику. Рекомендовано для дітей від 5-ти років.
899Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Інтерактивна фігурка Little Live Pets Говорлива пташка Твіт Твінкл — це чарівні маленькі пташки, які оживають, коли ви пестите їх! Ніжно погладьте її по спинці, і вона заспіває, а крильця засяють! еще→Пташенята можуть повторювати те, що ви говорите! Натисніть кнопку розмови на грудях та скажіть своє повідомлення. Ці барвисті красуні можуть видавати понад 20 звуків! В комплекті: - пташка; - 2 батарейки ААА (не входять до складу); - інструкція. Іграшка рекомендована для дітей від 5-ти років.
899Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Інтерактивна фігурка Little Live Pets Говорлива пташка Скайлер — це чарівні маленькі пташки, які оживають, коли ви пестите їх! Ніжно погладьте її по спинці, і вона заспіває, а крильця засяють! П еще→ташенята можуть повторювати те, що ви говорите! Натисніть кнопку розмови на грудях та скажіть своє повідомлення. Ці барвисті красуні можуть видавати понад 20 звуків! В комплекті: - 1 пташка; - 2 батарейки ААА (не входять до складу); - інструкція. Іграшка рекомендована для дітей віком від 5-ти років.
1 099Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Інтерактивна рибка Little Live Pets S4 Марина-балерина — це колекція яскравих інтерактивних рибок, що дивовижно реалістично рухаються, ворушачи плавниками та хвостом, пропливаючи крізь воду! Тримай еще→те мішечок під водою, і коли він розкриється, спостерігайте, як рибка чарівним чином оживе і випливе з нього! Використовуйте спеціальну пляшечку для годування рибки. Спостерігайте як красуня пливе за смачними риб’ячими ласощами. Рибки приємні на дотик, за ними цікаво спостерігати та гратися. В комплекті: - рибка; - пляшка для годування; - 3 батарейки LR44 (в комплекті); - інструкція. Іграшка рекомендована для дітей від 5-ти років.
1 099Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Інтерактивна рибка Little Live Pets S4 Марина-балерина — це колекція яскравих інтерактивних рибок, що дивовижно реалістично рухаються, ворушачи плавниками та хвостом, пропливаючи крізь воду! Трим еще→айте мішечок під водою, і коли він розкриється, спостерігайте, як рибка чарівним чином оживе і випливе з нього! Використовуйте спеціальну пляшечку для годування рибки. Спостерігайте як красуня пливе за смачними риб’ячими ласощами. Рибки приємні на дотик, за ними цікаво спостерігати та гратися. В комплекті: - рибка; - пляшка для годування; - 3 батарейки LR44 (в комплекті); - інструкція. Іграшка рекомендована для дітей від 5-ти років.
1 299Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Ігровий набір Little Live Pets Мама-сюрприз Кролик виводить турботу про вашого вихованця на абсолютно новий рівень, і тепер він доступний у міні-форматі! Потурбуйтеся про маму-кролика, погодуйте ї еще→ї, а потім покладіть в будиночок відпочити. Зрештою, у тваринки чарівним чином з'являться діти! Скільки малюків ви знайдете? Усього може бути 2,3 або 4 малюки! Кожна дитина унікальна! -
1 399Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Набір-сюрприз Moose Real littles S7 Fridge – улюблені речі з навколишнього світу, але мікро розміру. Цей міні-холодильник має понад 20 міні-канцелярських предметів, що справді працюють! Переві еще→рте, чи не заховалися серед мініатюрної їжі гумка чи олівець! В наборі можна знайти 20+ сюрпризів: - холодильник; - кольоровий скотч; - 2 олівці-морозива з гумками; - 2 блоки аркушів для нотатків; -
1 499Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Інтерактивна фігурка Little Live Pets Говорлива пташка Тіара Твинклз у клітці — це чарівні маленькі пташки, які оживають, коли ви пестите їх! Ніжно погладьте її по спинці, і вона заспіває, а криль еще→ця засяють! Пташенята можуть повторювати те, що ви говорите! Натисніть кнопку розмови на грудях та скажіть своє повідомлення. Ці барвисті красуні можуть видавати понад 20 звуків! В комплекті: - пташка; - клітка; - 2 батарейки ААА (у комплекті для функції try me); - інструкція. Іграшка рекомендована для дітей віком від 5-ти років.
1 510Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Інтерактивна рибка Little Live Pets S4 Фантазія в акваріумі — це колекція яскравих рибок, що реалістично рухаються, ворушачи плавниками та хвостом, пропливаючи крізь воду! Тримайте мішечок під вод еще→ою, і коли він розкриється, спостерігайте, як рибка чарівним чином оживе і випливе з нього! Використовуйте спеціальну пляшечку для годування рибки. Спостерігайте як красуня пливе за смачними риб’ячими ласощами. Рибки приємні на дотик, за ними цікаво спостерігати та гратися. В комплекті: - рибка; - пляшка для годування; - акваріум; - 3 батарейки LR44 (в комплекті). Іграшка рекомендована для дітей від 5-ти років.
1 899Купить!
грн.
Будинок Іграшок
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Інтерактивна фігурка Little Live Pets Мій улюбленець маленьке ягня — наймиліше, непосидюче та таке приємне на дотик маленьке ягня, що любить гуляти! Милий пухнастик, за яким малюк зможе доглядати еще→й дарувати йому свою любов, він стане невід’ємною частиною життя дитини! Ваш новий улюбленець, який відчуває, рухається та звучить так само, як справжня тваринка! Подивіться, як воно виляє
еще 1 товар
Страницы:
1 2
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры