новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Дезодоранты Melica

 цены на 3 модели  
Melica
очистить
Выводить
Дезодорант забезпечує ніжний та надійний захист від потовиділення. Продукт підходить і для чутливої шкіри. Не забиває пори. Поєднання екстракту волошка та біологічно активних компонентів блокують поширення бактерій, захищає від виникнення неприємного запаху. Не містить спирту, солей алюмінію, консервантів.  
Цена от 112 грн.
Сравнить цены и купить Melica з екстрактом волошки, 50 мл
112 грн.
127 грн.
Сравнить цены2
Дезодорант забезпечує ніжний та надійний захист від потовиділення. Продукт підходить і для чутливої шкіри. Не забиває пори. Поєднання екстракту алое та біологічно активних компонентів блокують поширення бактерій, що захищає від виникнення неприємного запаху. Не містить спирту, солей алюмінію, консервантів.  
Цена от 127 грн.
Сравнить цены и купить Melica з екстрактом алое, 50 мл
129 грн.
127 грн.
Сравнить цены2
Компанія Melica Organic вже понад 8 років успішно працює на скандинавському ринку та продає якісні продукти вимогливим покупцям із Данії, Швеції, Фінляндії.  Melica Organic виготовляє лише якісну продукцію. Компанія орієнтується на створення та виробництво натуральних, безпечних та ефективних продуктів. Особливості: Безпечний - не руйнує захисні функції шкіри та волосся Не викликає подразнення шкіри голови (відсутність агресивних миючих інгредієнтів) Не викликає алергічних реакцій (збалансовані формули інгредієнтів) Містить натуральні компоненти (безпечніше за хімічні) Дозволяє отримати швидкий та безпечний результат (не маскує проблему, а вирішує її) Дезодорант з екстрактом ромашки забезпечує…
Цена от 127 грн.
Сравнить цены и купить Melica з екстрактом ромашки, 50 мл
133 грн.
127 грн.
Сравнить цены2
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Очистить параметры
Каталог Melica 2024 - новинки, хиты продаж, купить дезодоранты.