новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Косметика   /   Стайлинг для волос

Стайлинг для волос CHI

 цены на 23 модели  
CHI
очистить
Выводить
CHI Brilliance Flexible Hold Hair Spray, 284 гр, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся CHI Brilliance зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски природна фіксація надає волоссю життєвої сили та блиску зберігає пружність та не обтяжує волосся Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
Цена от 385 грн.
Сравнить цены и купить CHI Brilliance Flexible Hold Hair Spray лак для волосся з м'якою фіксацією
485 грн.
385 грн.
Сравнить цены2
CHI Argan Oil, 89 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся CHI Argan Oil зробить ваше волосся шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: відновлює пошкоджену структуру волосся відновлює та захищає волосся надає волоссю шовковистої м’якості надає волоссю блиску Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть на сухе або вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Цена от 550 грн.
Сравнить цены и купить CHI Argan Oil догляд на основі арганової олійки 89 мл
550 грн.
635 грн.
Сравнить цены2
CHI Silk Infusion, 59 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Silk Infusion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: якісно покращує структуру волосся надає привабливого блиску має відновлювальний ефект бореться з неслухняним волоссям Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Цена от 350 грн.
Сравнить цены и купить CHI Silk Infusion відновлююча сироватка 59 мл
429 грн.
350 грн.
Сравнить цены2
CHI Straight Guard, 251 мл, Креми для розгладження для жінок
385 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Silk Infusion, 177 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Silk Infusion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: якісно покращує структуру волосся надає привабливого блиску має відновлювальний ефект бореться з неслухняним волоссям Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Цена от 585 грн.
Сравнить цены и купить CHI Silk Infusion відновлююча сироватка 177 мл
777 грн.
585 грн.
Сравнить цены2
CHI Silk Infusion, 355 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Silk Infusion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: якісно покращує структуру волосся надає привабливого блиску має відновлювальний ефект бореться з неслухняним волоссям Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
1 140 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Thermal Styling Pliable Polish, 85 гр, Пасти для волосся для жінок, Паста для волосся CHI Thermal Styling Pliable Polish стане вашим незамінним помічником під час щоденного укладання волосся. Ідеально фіксує зачіску та допомагає надати їй бажаної форми. Властивості: надає здорового блиску легке та швидке застосування не створює відчуття жорсткості волосся Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть бажану укладку.
315 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Man The Finisher, 177 мл, Інші засоби для стайлінгу для чоловіків, Стайлінговий засіб CHI Man The Finisher стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі забезпечує середню фіксацію не залишає слідів розгладжує Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на сухе волосся та створіть бажану форму.
330 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Enviro 54, 284 гр, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся CHI Enviro 54 зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: дбайливо піклується про волосся надає волоссю життєвої сили та блиску сильна фіксація Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
340 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Luxury Black Seed Oil Curl Defining Cream Gel, 147 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Luxury Black Seed Oil Curl Defining Cream Gel надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: запобігає розпушуванню надає волоссю зволоження та живлення надає привабливого блиску надає шовковистої м'якості Спосіб використання: Нанесіть на вимите, вологе чи сухе волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
405 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Shine Infusion, 150 гр, Блиски для волосся для жінок, Лак для волосся CHI Shine Infusion зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски надає волоссю життєвої сили та блиску має свіжий аромат Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
430 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Vibes Better Together Dual Mist, 284 гр, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся CHI Vibes Better Together Dual Mist зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не залишає у волоссі залишків і легко вичісується фіксація зачіски з природним рухом волосся Склад: веган-засіб Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
440 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Magnified Volume Finishing Spray, 340 гр, Лаки для волосся для жінок
440 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Keratin K-Trix 5, 116 мл, Креми для розгладження для жінок, Догляд без змивання CHI Keratin K-Trix 5 надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: запобігає небажаному завиванню волосся розгладжує поверхню волосся надає волоссю зволоження та живлення захищає волосся від вологості робить волосся гладеньким і слухняним Склад: не містить сульфатів
450 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Thermal Styling Infra Texture, 284 гр, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся CHI Thermal Styling зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: не залишає у волоссі залишків і легко вичісується надає волоссю життєвої сили та блиску природна фіксація зберігає пружність та не обтяжує волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Нанесіть рівномірно на всю зачіску. Щоб додати об’єму, нахиліться вперед, щоб волосся вільно звисало донизу, й нанесіть засіб у такому положенні.
500 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Brilliance Hair & Scalp Protective Cream, 177 мл, Бальзами для волосся для жінок, Властивості: захищає волосся від пошкодження зменшує свербіння шкіри голови відновлює волосся Спосіб використання: Засіб призначений лише для професійного використання.
545 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Transformation System Bonder Phase 2, 473 мл, Креми для розгладження для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання CHI Transformation System Bonder Phase 2 ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: запобігає небажаному завиванню волосся робить волосся гладеньким і слухняним розгладжує поверхню волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим
590 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Enviro 54, 284 гр, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся CHI Enviro 54 зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: середній рівень фіксації зберігає пружність та не обтяжує волосся надає волоссю життєвої сили та блиску Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
630 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Enviro Smoothing Treatment, 355 мл, Креми для розгладження для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання CHI Enviro Smoothing Treatment ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: має антистатичний ефект запобігає небажаному завиванню волосся робить волосся гладеньким і слухняним розгладжує поверхню волосся Спосіб використання: Нанесіть на помите шампунем, вологе волосся. Опісля висушіть волосся феном. Не змивайте.
2 465 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Enviro Smoothing Treatment, 355 мл, Креми для розгладження для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання CHI Enviro Smoothing Treatment ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим запобігає небажаному завиванню волосся розгладжує поверхню волосся Спосіб використання: Нанесіть на мокре або сухе волосся. Розітріть по всій довжині та на кінчиках волосся. Не змивайте. Опісля висушіть волосся феном.
2 520 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
CHI Enviro Smoothing Treatment, 355 мл, Креми для розгладження для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання CHI Enviro Smoothing Treatment ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим розгладжує поверхню волосся запобігає небажаному завиванню волосся Спосіб використання: Нанесіть на мокре або сухе волосся. Розітріть по всій довжині та на кінчиках волосся. Не змивайте. Опісля висушіть волосся феном.
2 520 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Тип
Назначение
Очистить параметры