новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Косметика   /   Стайлинг для волос

Стайлинг для волос Echosline

 цены на 9 моделей  
Echosline
очистить
Выводить
Echosline Fixmaster Lacca Spray Extra Forte, 500 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Echosline Fixmaster Lacca Spray Extra Forte зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
250 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
Echosline E-Styling Twister Cream, 225 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Echosline E-Styling Twister Cream надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: якісно покращує структуру волосся запобігає розпушуванню робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості бореться з неслухняним волоссям Спосіб використання: Нанесіть на вологе, вимите шампунем волосся. Зробіть укладку у звичний спосіб.
305 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
Echosline E-Styling Liss Styler, 225 мл, Креми для розгладження для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання Echosline E-Styling Liss Styler ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим запобігає небажаному завиванню волосся робить волосся гладеньким і слухняним забезпечує термозахист волосся захищає волосся від вологості Спосіб використання: Нанесіть на чисте волосся по всій довжині. Не змивайте, а зробіть укладку у звичний спосіб.
340 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
Echosline E-Styling Extraforce Mousse, 400 мл, Піни для волосся для жінок, Пінка для волосся Echosline E-Styling Extraforce Mousse надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: швидкий і легкий стайлінг екстрасильна фіксація зачіска перебуває під контролем упродовж усього дня стійкість за будь-якої погоди захищає волосся під час термообробки не залишає у волоссі залишків і легко вичісується Спосіб використання: Нанесіть на волосся та сформуйте бажаний стайлінг.
365 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
Echosline Seliár Keratin, 100 мл, Бальзами та лосьйони для волосся для жінок, Догляд без змивання Echosline Seliár Keratin надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: запобігає посіченню кінчиків надає волоссю зволоження та живлення Спосіб використання: Нанесіть на вимите, вологе чи сухе волосся. Не змивайте.
395 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
Echosline Maqui All-In Oil, 100 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся Echosline Maqui All-In Oil зробить ваше волосся шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: надає волоссю шовковистої м’якості відновлює та захищає волосся Склад: засіб підходить для веганів не містить сульфатів не містить силіконів Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Нанесіть на вимите шампунем і висушене рушником волосся. Оптимальну кількість ви отримаєте, якщо 2-чі натиснете на дозатор. Не змивайте.
500 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
Echosline E-Styling Ecovolume, 320 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Echosline E-Styling Ecovolume зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: не залишає у волоссі залишків і легко вичісується надає волоссю миттєвого об'єму зберігає пружність та не обтяжує волосся природна фіксація Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
530 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
Echosline Seliár Luxury, 100 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся Echosline Seliár Luxury зробить ваше волосся шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: відновлює та захищає волосся надає волоссю блиску надає волоссю шовковистої м’якості не обтяжує волосся Спосіб використання: Нанесіть на чисте волосся по всій довжині. Не змивайте.
530 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
Echosline E-Styling Ecopower, 320 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Echosline E-Styling зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація надає волоссю життєвої сили та блиску Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
630 грн.
Notino.ua
Новый магазин
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Notino.ua
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Тип
Назначение
Очистить параметры
Пользователи ищут: