новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Гермобаулы Ferrino

 цены на 6 моделей  
Ferrino
очистить
Выводить
2 159Купить!
грн.
E-insportline.com.ua
С нами 1 год
(Львов)
Пожаловаться
Ідеально підходить для будь-яких подорожей, надлегка водонепроникна сумка Ferrino Drylite 20 л убереже ваш одяг та / або електроніку від намокання. Він стійкий до пошкоджень і має посилене дно. Звичай еще→но, шви проклеєні. Технічний опис: Призначений для поїздок за несприятливих погодних умов Закриття на рулон (з пряжкою) 100% водонепроникний Заклеєні шви Посилене дно Стійкий до пошкоджень Матеріал: нейлон Розміри: 63 x 13,9 x 26,5 см Ємність: 20 л Вага: 48 г.
2 699Купить!
грн.
E-insportline.com.ua
С нами 1 год
(Львов)
Пожаловаться
Водонепроникний мішок FERRINO Aquastop 40 L 2020 - практичний аксесуар, зроблений з легкого, але міцного матеріалу. Він не тільки захищає вміст від намокання, забруднення та пошкодження, а й зменшує о еще→бсяг упакованих виробів. Завдяки своїй водонепроникності він підходить для занять водними видами спорту. Тим не менш, він також стане в нагоді в будь -якій (не тільки похідній) поїздці.
2 999Купить!
грн.
E-insportline.com.ua
С нами 1 год
(Львов)
Пожаловаться
Водонепроникний мішок FERRINO Aquastop 20 L 2020 - практичний аксесуар, зроблений з легкого, але міцного матеріалу. Він не тільки захищає вміст від намокання, забруднення та пошкодження, а й зменшує о еще→бсяг упакованих виробів. Завдяки своїй водонепроникності він підходить для занять водними видами спорту. Тим не менш, він також стане в нагоді в будь -якій (не тільки похідній) поїздці.
2 699Купить!
грн.
Prime-sport.com.ua
С нами 1 год
(Новояворовск)
Пожаловаться
10-14 днів Водонепроникний мішок FERRINO Aquastop 40 L 2020 - практичний аксесуар, зроблений з легкого, але міцного матеріалу. Він не тільки захищає вміст від намокання, забруднення та пошкодження, а еще→й зменшує обсяг упакованих виробів. Завдяки своїй водонепроникності він підходить для занять водними видами спорту. Тим не менш, він також стане в нагоді в будь -якій (не тільки похідній) поїздці.
2 999Купить!
грн.
Prime-sport.com.ua
С нами 1 год
(Новояворовск)
Пожаловаться
10-14 днів Водонепроникний мішок FERRINO Aquastop 20 L 2020 - практичний аксесуар, зроблений з легкого, але міцного матеріалу. Він не тільки захищає вміст від намокання, забруднення та пошкодження, а еще→й зменшує обсяг упакованих виробів. Завдяки своїй водонепроникності він підходить для занять водними видами спорту. Тим не менш, він також стане в нагоді в будь -якій (не тільки похідній) поїздці.
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Очистить параметры
Каталог Ferrino 2024 - новинки, хиты продаж, купить гермобаулы.