новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Станки и лезвия для бритья Venus

 цены на 22 модели  
Venus
очистить
Выводить
Особливість одноразової жіночої бритви Gillette Venus Tropical в яскравих кольорах, духмяно-свіжому ароматі та комфортній ручці, так що ви можете мати гладку шкіру, готову до пляжного сезону. Однораз еще→ові бритви Venus Tropical мають 3 леза й оточені м'якими захисними подушечками Moisture Rich Strip зі змащувальними матеріалами з алое для чудового ковзання. Кожна упаковка містить три бритви, які забезпечують чудове гоління й захист від подряпин і порізів. Особливості: Жіночі бритви яскравих кольорів 3 леза в оточенні м'яких захисних подушечок для захисту від подряпин і порізів Moisture Rich Strip з алое покращує ковзання бритви по шкірі для комфортного гоління Рухома головка округлої …
Жіноча одноразова бритва Gillette Venus Smooth Sensitive – це бритва з трьома лезами для жінок з чутливою шкірою. Бритва оснащена смужкою SkinElixir і трьома повторюючими вигини тіла лезами для гладко еще→го гоління. Результат – до 0% подразнення та до 100% гладкості шкіри. Змащувальна смужка SkinElixir забезпечує ідеальний, відчутний захист. Перевірено дерматологами, підходить для чутливої шкіри. Не потрібно міняти леза.
Набір цих змінних касет для гоління неодмінно стане в нагоді всім володаркам бритв із серії Gillette Venus. Всім жінкам і дівчатам, які цінують ідеальну гладкість шкіри і вважають за краще дійсно ком еще→фортне видалення волосся. Представлені змінні касети прийдуть на допомогу, коли леза вашого верстата для бритв зносяться і будуть не настільки ефективними. Бриття зі змінними касетами Gillette Venus приведе вас у захват! Цей процес буде швидким, приємним і вкрай результативним. Змінні касети, що описуються, оснащені трьома лезами, поміщеними в головку з двома гелевими зволожуючими подушечками. Леза голять шкіру обережно, зрізуючи волоски біля самого основи і захищаючи її від порізів. А згадані ви…
Бритва Venus c 2 змінними картриджами Лише уявіть, тепер процес гоління шкіри виключно приємний і комфортний для вас. Він проходить швидко і результативно, роблячи ваш шкірний покрив ідеально гладким еще→і шовковистим. При цьому ви назавжди забули про подразнення, порізи і сухість шкіри, що виникали під час гоління раніше. А все тому, що ви вибрали бритву Venus від Gillette. Леза представленої бритви діють максимально дбайливо. Вони ніжно, майже невідчутно торкаються до шкіри, зрізуючи волоски біля самої основи. М'які подушечки, розташовані навколо лез, заспокоюють і розгладжують шкіру. Рухома головка бритвеного станка від Gillette обробить важкодоступні місця. А зволожуюча смужка на її поверхні нап…
Gillette Venus Sensitive Smooth, 6 кс, Бритви для жінок
Така інтимна процедура, як депіляція, для жінок відіграє особливо важливу роль. Забезпечити ефективне та безпечне гоління, а також подовжити результат якомога довше допоможе прекрасний набір від профе еще→сіоналів відомого бренду Gillette. Спеціально для жінок - подарунковий набір Gillette Venus Classic -  бритвена ручка Venus Classic і змінні картриджі Venus Classic 3 шт. Обирайте якість і комфорт разом із Gillette! Піклуючись про милих жінок, фахівці створили абсолютно унікальну бритву Gillette Venus Classic, яка дасть змогу досягти ідеально гладкої шкіри без порізів і дискомфорту.  Три леза аксесуара розташовані таким чином, щоб за одне ковзання позбавити бажані ділянки від волосків, водночас не тр…
Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze, 1 кс, Бритви для жінок, Хочете гладенько поголити тіло або окремі його ділянки? Бритва Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze – ваш шанс зробити це легко, швидк еще→о й безболісно. Її леза захоплюють й акуратно видаляють кожну волосинку, якої ви хочете позбутися. Насолоджуйтеся ідеально гладенькою шкірою, якої ви давно прагнули! Властивості: голить швидко та легко пристосується до заглиблень на тілі оснащена рухомою голівкою прилад оснащений зволожувальною стрічкою змінна голівка приладу не викликає подразнення Спосіб використання: Замініть голівку бритви на нову, як тільки зволожувальні стрічки зносяться або леза затупляться.
Бритва Gillette Venus Comfortglide Sugarberry з 2 змінними картриджами - це бритва, розроблена спеціально для жінок. Вона має п'ять лез, які забезпечують гладке гоління і зволожувальну смужку, що еще→допомагає запобігти подразненню. Бритва також має ергономічну ручку, що забезпечує зручне захоплення.  Переваги: П'ять лез для гладкого гоління. Зволожувальна смужка для запобігання подразнення. Ергономічна ручка для зручного захоплення.
Бритва Gillette Venus & Olay - це інноваційне рішення для дбайливого гоління жіночої шкіри. Вона поєднує в собі високу ефективність гоління і зволожувальний догляд. Бритва оснащена змінним картриджем, еще→який містить спеціальний зволожувальний гель з екстрактом оливкової олії та вітаміном Е від Olay. Цей зволожувальний компонент дає змогу пом'якшити шкіру та запобігти її сухості й подразненню під час гоління. Завдяки інноваційній конструкції бритвеної голівки з п'ятьма лезами Venus, бритва забезпечує гладке і дбайливе гоління, а гнучкий рухомий картридж дає змогу їй легко повторювати контури тіла. Результатом використання бритви Gillette Venus & Olay є гладенька і доглянута шкіра без подразне…
Подаруйте своїй шкірі відчуття комфорту з жіночою бритвою Comfort Glide з Olay. Рухливі зволожувальні подушечки містять легкі олії для тіла, завдяки яким бритва плавно ковзає по шкірі. 5 лез забезпечу еще→ють якісне гоління, роблячи шкіру гладкою. Особливості: Подаруйте своїй шкірі відчуття комфорту завдяки Comfort Glide з Olay. Жіноча бритва з п'ятьма лезами для гладкого гоління від Venus. Рухливі зволожувальні подушечки Olay змащують шкіру розкішними оліями для тіла, забезпечуючи неймовірний комфорт. Не потрібен гель для гоління - просто намочіть і голіться. Будь-яка змінна касета Venus підходить до будь-якої бритвеної ручки Venus, крім Simply Venus.
Gillette Venus Sensitive Smooth, 3 кс, Депіляція та епіляція для жінок, Хочете гладенько поголити тіло або окремі його ділянки? Бритва Gillette Venus Sensitive Smooth – ваш шанс зробити це легко, швид еще→ко й безболісно. Її леза захоплюють й акуратно видаляють кожну волосинку, якої ви хочете позбутися. Насолоджуйтеся ідеально гладенькою шкірою, якої ви давно прагнули! Властивості: ідеально підлаштується під кожен вигін леза забезпечують гладке гоління дуже проста заміна лез проста у використанні голить під пахвами, ноги й інтимні зони Спосіб використання: Застосуйте піну або крем для гоління, після чого поголіть шкіру довгими, акуратними рухами.
269Купить!
грн.
Repka.ua
С нами 5 лет
(Киев)
Пожаловаться
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
390Купить!
грн.
Repka.ua
С нами 5 лет
(Киев)
Пожаловаться
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
551Купить!
грн.
Repka.ua
С нами 5 лет
(Киев)
Пожаловаться
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
390Купить!
грн.
Sokol.ua
С нами 7 лет
(Киев)
Пожаловаться
551Купить!
грн.
Sokol.ua
С нами 7 лет
(Киев)
Пожаловаться
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Тип
Количество лезвий
Кол-во в упаковке
Очистить параметры
Пользователи ищут: