новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Карандаши для глаз и бровей Oriflame

 цены на 5 моделей  
Oriflame
очистить
Выводить
170Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Oriflame The One, 1 кс, Пензлі для тіней для жінок, Пензлик для очей Oriflame The One — незамінний помічник під час кожного макіяжу очей. Властивості: сприяє швидкому нанесенню тіней для повік нанос еще→ить оптимальну кількість тіней для повік підходить для використання як на сухій шкірі, так і на мокрій Спосіб використання: Нанесіть тіні для повік за допомогою пензлика. Слідкуйте за чіткістю ваших рухів.
175Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Oriflame OnColour, 3,5 мл, Підводка для очей для жінок
185Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Oriflame The One, 1 кс, Корекція брів для жінок, Пензлик для очей Oriflame The One — незамінний помічник під час кожного макіяжу очей. Властивості: допомагає вдосконалити макіяж сприяє швидкому нане еще→сенню тіней для повік ергономічна форма Спосіб використання: Щоб отримати тонку лінію, акуратно проводьте пензликом уздовж вій, а якщо ви бажаєте отримати ширші лінії — сильніше натисніть на пензлик. Кінчиком пензлика ви можете легко закінчити лінію в кутках очей. Для видалення зайвої косметики застосовуйте частину, на якій розташований пензлик.
200Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Oriflame The One, 1 кс, Пензлі для тіней для жінок, Пензлик для очей Oriflame The One — незамінний помічник під час кожного макіяжу очей. Властивості: сприяє швидкому нанесенню тіней для повік нанос еще→ить оптимальну кількість тіней для повік ергономічна форма Спосіб використання: Нанесіть тіні для повік за допомогою пензлика. Слідкуйте за чіткістю ваших рухів.
490Купить!
грн.
Notino.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Oriflame Giordani Gold Iconic, 0,56 мл, Підводка для очей для жінок, Підводка для очей Oriflame Giordani Gold підкреслить та виділить кожен макіяж, забезпечуючи вам спокусливий погляд. Властивості: еще→створить як тонку, так і товсту лінію подарує привабливий драматичний погляд накреслить точну лінію насичений та інтенсивний колір Спосіб використання: Накресліть акуратним рухом лінію на повіці. Дозвольте їй висохнути. Ретельно закривайте після кожного використання.
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Очистить параметры