новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Кухонные ножницы

 цены на 1336 моделей  
Выводить
219Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Материал лезвия - нержавеющая сталь / Материал ручки - пластик / Длина - 227 мм
універсальні, нержавіюча сталь, поліпропілен, зубчаста ріжуча кромка, 230 мм, Supercort
для птиці, нержавіюча сталь, пластик, 245 мм, Boca
універсальні, нержавіюча сталь, поліпропілен, 203 мм, Supercort
універсальні, нержавіюча сталь, пластик, зубці для розколювання горіхів, 200 мм
для птиці, нержавіюча сталь, нержавіюча сталь, 250 мм
175Купить!
грн.
Moyo.ua
Официальный партнер Ardesto

(Киев)
Гарантия: от производителя
Пожаловаться
Кухонні ножиці Ardesto 22,7 см виготовлено з міцної нержавіючої сталі, стійкої до корозії та безпечної для здоров’я. Руків’я виготовлено з пластику. Виріб не можна мити в посудомийні машині.
Ножиці кухонні Ardesto Gemini - це зручний і практичний інструмент для використання на кухні. Вони мають леза з високоякісної неіржавкої сталі, які легко ріжуть навіть найтвердіші продукти, такі як м& еще→apos;ясо, горіхи та овочі. Ножиці мають зручні ручки із пластику з м'якими вставками, які забезпечують комфортне та надійне захоплення. Додатково, на одній з ручок є отвір для відкриття пляшок. Також, ці кухонні ножиці мають розбірні леза для зручності чищення та миття. Конструкція дає змогу швидко розібрати ножиці та легко очистити їх від залишків продуктів. Ножиці кухонні Ardesto Gemini - це прекрасний вибір для будь-якого домашнього кухаря, який шукає зручний і надійний інструмент для приго…
Кухонні ножиці Ardesto 25,5 см використовують для обробки птиці. Леза виготовлено з міцної нержавіючої сталі, стійкої до корозії та безпечної для здоров’я, а руків’я – з пластику. Виріб не можна мити еще→в посудомийні машині.
Кухонні ножиці Tefal Comfort 3 в 1, з нержавіючої сталі, з м`якою ергономічною ручкою створені для оптимального комфорту використання та замінюють 3 девайси на кухні. Леза з високоякісної нержавіючої еще→сталі забезпечують відмінну різальну здатність та міцність конструкції. Ви легко впораєтеся з будь-яким інгредієнтом.
Ножиці Fiskars мають міцні леза із зубчастим нижнім лезом. Ці ножиці роблять різання птиці особливо простим, а отже, будуть незамінним помічником для ваших кулінарних витівок.
765Купить!
грн.
Kitchen-profi.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Матеріал< / td> нержавіюча сталь< / li> < li class="value1">Ручки виготовлені з високоякісного пластику< / li>   < p class="pr еще→oduktkurzbeschreibung">;ножиці доступні в 4 різних кольорах. Ручки з високоякісної пластмаси приємна на дотик. Пластмаса запобігає неприємні відчуття на пальцях. Матеріал лез зроблений з високоякісної нержавіючої сталі.  

Купить кухонные ножницы

еще 24 товара
Страницы:
1 2 3 4 5 ... 56
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Каталог кухонных ножниц 2024 - новинки, хиты продаж, купить кухонные ножницы.
Пользователи ищут: