новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Ламинат и паркетная доска Kronotex

 цены на 148 моделей  
Kronotex
очистить
Выводить
1 184Купить!
грн.
Km-k.com.ua
(Владимир)
Пожаловаться
Наші покриття підлоги, а саме Ламінат HERRINGBONE 3516 Bordeaux Oak 8мм. 32кл. (665*133*14шт. 1,238м2) - це ідеальне поєднання естетики, якості та практичності. Чи ви обираєте ламінат, лінолеум чи еще→ковролін, ми пропонуємо вам високоякісні матеріали, які відповідають найвищим стандартам. Наш асортимент включає різноманітні стилі та текстури, щоб ви могли легко знайти відповідне покриття для свого інтер'єру. Завдяки передовим технологіям, наші матеріали стійкі до зносу, легко чистяться та забезпечують комфортне крокування. Оберіть наше покриття підлоги, щоб створити затишок та витончений дизайн у вашому приміщенні.
1 184Купить!
грн.
Km-k.com.ua
(Владимир)
Пожаловаться
Наші покриття підлоги, а саме Ламінат HERRINGBONE 3861 Pisa Oak 8мм. 32кл. (665*133*14шт. 1,238м2) - це ідеальне поєднання естетики, якості та практичності. Чи ви обираєте ламінат, лінолеум чи ковр еще→олін, ми пропонуємо вам високоякісні матеріали, які відповідають найвищим стандартам. Наш асортимент включає різноманітні стилі та текстури, щоб ви могли легко знайти відповідне покриття для свого інтер'єру. Завдяки передовим технологіям, наші матеріали стійкі до зносу, легко чистяться та забезпечують комфортне крокування. Оберіть наше покриття підлоги, щоб створити затишок та витончений дизайн у вашому приміщенні.
1 184Купить!
грн.
Km-k.com.ua
(Владимир)
Пожаловаться
Наші покриття підлоги, а саме Ламінат HERRINGBONE 4766 Clais Oak 8мм. 32кл. (665*133*14шт. 1,238м2) - це ідеальне поєднання естетики, якості та практичності. Чи ви обираєте ламінат, лінолеум чи ков еще→ролін, ми пропонуємо вам високоякісні матеріали, які відповідають найвищим стандартам. Наш асортимент включає різноманітні стилі та текстури, щоб ви могли легко знайти відповідне покриття для свого інтер'єру. Завдяки передовим технологіям, наші матеріали стійкі до зносу, легко чистяться та забезпечують комфортне крокування. Оберіть наше покриття підлоги, щоб створити затишок та витончений дизайн у вашому приміщенні.
1 184Купить!
грн.
Km-k.com.ua
(Владимир)
Пожаловаться
Наші покриття підлоги, а саме Ламінат HERRINGBONE 3860 Ferrara Oak 8мм. 32кл. (665*133*14шт. 1,238м2) - це ідеальне поєднання естетики, якості та практичності. Чи ви обираєте ламінат, лінолеум чи к еще→овролін, ми пропонуємо вам високоякісні матеріали, які відповідають найвищим стандартам. Наш асортимент включає різноманітні стилі та текстури, щоб ви могли легко знайти відповідне покриття для свого інтер'єру. Завдяки передовим технологіям, наші матеріали стійкі до зносу, легко чистяться та забезпечують комфортне крокування. Оберіть наше покриття підлоги, щоб створити затишок та витончений дизайн у вашому приміщенні.
1 184Купить!
грн.
Km-k.com.ua
(Владимир)
Пожаловаться
Наші покриття підлоги, а саме Ламінат HERRINGBONE 4764 Treviso Oak 8мм. 32кл. (665*133*14шт. 1,238м2) - це ідеальне поєднання естетики, якості та практичності. Чи ви обираєте ламінат, лінолеум чи к еще→овролін, ми пропонуємо вам високоякісні матеріали, які відповідають найвищим стандартам. Наш асортимент включає різноманітні стилі та текстури, щоб ви могли легко знайти відповідне покриття для свого інтер'єру. Завдяки передовим технологіям, наші матеріали стійкі до зносу, легко чистяться та забезпечують комфортне крокування. Оберіть наше покриття підлоги, щоб створити затишок та витончений дизайн у вашому приміщенні.
1 184Купить!
грн.
Km-k.com.ua
(Владимир)
Пожаловаться
Наші покриття підлоги, а саме Ламінат HERRINGBONE 3678 Toulouse Oak 8мм. 32кл. (665*133*14шт. 1,238м2) - це ідеальне поєднання естетики, якості та практичності. Чи ви обираєте ламінат, лінолеум чи еще→ковролін, ми пропонуємо вам високоякісні матеріали, які відповідають найвищим стандартам. Наш асортимент включає різноманітні стилі та текстури, щоб ви могли легко знайти відповідне покриття для свого інтер'єру. Завдяки передовим технологіям, наші матеріали стійкі до зносу, легко чистяться та забезпечують комфортне крокування. Оберіть наше покриття підлоги, щоб створити затишок та витончений дизайн у вашому приміщенні.
1 184Купить!
грн.
Km-k.com.ua
(Владимир)
Пожаловаться
Наші покриття підлоги, а саме Ламінат HERRINGBONE 4739 Pesaro Cement 8мм. 32кл. (665*133*14шт. 1,238м2) - це ідеальне поєднання естетики, якості та практичності. Чи ви обираєте ламінат, лінолеум чи еще→ковролін, ми пропонуємо вам високоякісні матеріали, які відповідають найвищим стандартам. Наш асортимент включає різноманітні стилі та текстури, щоб ви могли легко знайти відповідне покриття для свого інтер'єру. Завдяки передовим технологіям, наші матеріали стійкі до зносу, легко чистяться та забезпечують комфортне крокування. Оберіть наше покриття підлоги, щоб створити затишок та витончений дизайн у вашому приміщенні.
1 184Купить!
грн.
Km-k.com.ua
(Владимир)
Пожаловаться
Наші покриття підлоги, а саме Ламінат HERRINGBONE 50172 Villosa exci 8мм. 32кл. (665*133*14шт. 1,238м2) - це ідеальне поєднання естетики, якості та практичності. Чи ви обираєте ламінат, лінолеум чи еще→ковролін, ми пропонуємо вам високоякісні матеріали, які відповідають найвищим стандартам. Наш асортимент включає різноманітні стилі та текстури, щоб ви могли легко знайти відповідне покриття для свого інтер'єру. Завдяки передовим технологіям, наші матеріали стійкі до зносу, легко чистяться та забезпечують комфортне крокування. Оберіть наше покриття підлоги, щоб створити затишок та витончений дизайн у вашому приміщенні.
еще 24 товара
Страницы:
1 2 3 4 5 ... 7
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Тип
Класс износостойкости
Толщина
Декор
Дополнительно
Очистить параметры