новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Игровые столы

 цены на 2964 модели  
Выводить
Настільний футбол Garlando F-2 Grey Oak (F2GRRLNO) - нова модель настільного футболу початкового рівня зі стійкою конструкцією, спеціально створена для розваг юних гравців. Стіл виготовлений із тих са еще→мих матеріалів, як і моделі дорослих столів, з ретельною увагою до деталей і максимальною увагою до безпеки гравців-початківців. Настільний футбол Garlando F-2 Grey Oak (F2GRRLNO) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 і 71-9. За співвідношенням ціни та якості цей стіл стане чудовим подарунком для гравців-початківців.
Особливості:
- Корпус із МДФ товщиною 15 мм із меламіновим покриттям прослужить багато років і збереже первісний вигляд.
- Прямокутні ніжки із …
7 137Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Garlando F-3 Maplewood (F3ACULNO) - ідеальний футбольний стіл для юних талантів. Модель виготовлена із якісних матеріалів, що забезпечують довговічність та задоволення від гри, з урахуванням конкретни еще→х вимог, яким має відповідати футбольний стіл. Міцні чорні ніжки із МДФ мають хромовані проміжні поперечини та компенсатори нерівності підлоги для ідеальної стійкості. Настільний футбол Garlando F-3 Maplewood (F3ACULNO) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 і 71-9. За співвідношенням ціни та якості цей стіл стане чудовим подарунком для гравців-початківців.
Особливості:
- Міцний корпус із МДФ товщиною 15 мм із меламіновим покриттям прослужить багато років і збер…
7 309Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Настільний футбол Garlando F-1 Goal (F1RGOAL) - модель настільного футболу початкового рівня зі стійкою конструкцією та яскравим дизайном, спеціально створена для розваг юних гравців. Стіл виготовлени еще→й із тих самих матеріалів, як і моделі дорослих столів, з ретельною увагою до деталей і максимальною увагою до безпеки гравців-початківців, завдяки телескопічним штангам. Настільний футбол Garlando F-1 Goal (F1RGOAL) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 і 71-9. За співвідношенням ціни та якості цей стіл стане чудовим подарунком для гравців-початківців.
Особливості:
- Корпус із МДФ товщиною 15 мм із меламіновим покриттям прослужить багато років і збереже пер…
11 179Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Аерохокей Garlando Mistral (MISTRAL) призначений для гравців молодшого шкільного віку. Модель відрізняється великою увагою до вибору матеріалів і використовуваних кольорів, чудовою ретельністю обробки еще→деталей і привабливим дизайном, що відтворює хокейний майданчик. Ігрова поверхня з красивими геометричними малюнками підходить для швидких, динамічних змагань, розвиваючи концентрацію уваги гравців, швидкість і координацію рухів. Аерохокей Garlando Mistral (MISTRAL) - гарний подарунок, який легко поміститься в дитячій кімнаті чи кімнаті для відпочинку.
Особливості:
- Ігрове поле із МДФ товщиною 12 мм для тривалого використання.
- Борти покриті матеріалом проти ударів і подряпи…
12 039Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Настільний футбол Garlando F-5 Grey Oak (F5GRULNO) - нова модель настільного футболу зі стійкою конструкцією, спеціально створена для розваг всієї сім'ї. Стіл виготовлений із тих якісних матеріалі еще→в, з ретельною увагою до деталей і максимальною увагою до безпеки гравців. Настільний футбол Garlando F-5 Grey Oak (F5GRULNO) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 і 71-9.
Особливості:
- Корпус із МДФ товщиною 16 мм із меламіновим покриттям прослужить багато років і збереже первісний вигляд.
- Квадратні ніжки із МДФ 9 х 9 см із меламіновим покриттям та хромовані сполучні планки забезпечують максимальну стійкість під час гри.
- Ігрове поле із МДФ із ме…
Мережевий зарядний пристрій з роз’ємом USB Type-C. Призначений для живлення одного мобільного пристрою.
Стіл комп'ютерний 2E CE150B-MOTORIZED з регулюванням висоти Комп'ютерний моторизований стіл 2Е з регулюванням висоти чорного кольору для офісу та дому допоможе спростити щоденні завдання та еще→організує ваше робоче місце. Зручно та практично. Модель столу СЕ150B оснащена стільницею з ДСП ламінованого розміром 750х1500 мм, яка за допомогою вбудованого електродвигуна регулюється по висоті в діапазоні від 620 до 1280 мм. Управління висотою стільниці здійснюється за допомогою знімної сенсорної контрольної панелі з дисплеєм, яку можна закріпити у будь-якому зручному для користувача місці на стільниці. Тепер за кілька секунд стіл, практично безшумно, може змінити висоту, що дозволить користу…
19 779Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Настільний футбол Garlando F-10 Blue (F10BLULNO) підходить для всієї родини, але насамперед призначений для дорослих. Модель зроблена безпосередньо в Італії з високоякісних матеріалів, що забезпечують еще→довговічність та задоволення від гри, з урахуванням конкретних вимог, яким має відповідати футбольний стіл. Поверхні столу покриті матеріалом, який можна мити, забезпечуючи його очищення в разі необхідності. Настільний футбол Garlando F-10 Blue (F10BLULNO) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 та 71-9.
Особливості:
- Міцний корпус із МДФ товщиною 16 мм із меламіновим покриттям прослужить багато років і збереже первісний вигляд.
- Елегантні похилі ні…
22 359Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Настільний футбол Garlando F-100 Grey Oak (F100GRRLNO) - нова модель напівпрофесійного настільного футболу зі стійкою конструкцією, спеціально створена для розваг всієї сім'ї. Модель зроблена безп еще→осередньо в Італії з високоякісних матеріалів, що забезпечують довговічність та задоволення від гри, з урахуванням конкретних вимог, яким має відповідати футбольний стіл. Настільний футбол Garlando F-100 Grey Oak (F100GRRLNO) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 і 71-9.
Особливості:
- Корпус із МДФ товщиною 25 мм із меламіновим покриттям прослужить багато років і збереже первісний вигляд.
- Квадратні ніжки із МДФ 10 х 10 см із меламіновим покритт…
26 659Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Професійний настільний футбол Garlando Master Pro (MPROULVS) зі складаними ніжками для компактного зберігання - ідеальний варіант для невеликого приміщення. Модель зроблена безпосередньо в Італії з ви еще→сокоякісних матеріалів, що забезпечують довговічність та задоволення від гри, з урахуванням конкретних вимог, яким має відповідати футбольний стіл. Поверхні столу покриті матеріалом, який можна мити, забезпечуючи його очищення в разі необхідності. Настільний футбол Garlando Master Pro (MPROULVS) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 та 71-9.
Особливості:
- Міцний корпус із МДФ товщиною 20 мм із меламіновим покриттям прослужить багато років і збереже первісний…
27 519Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Garlando F-200 Maplewood (F200ACRLVL) - настільний футбол, створений спеціально для забезпечення максимальної грабельності всіх членів сім'ї: від найстарших до наймолодших. Модель зроблена безпосе еще→редньо в Італії з високоякісних матеріалів, що забезпечують довговічність та задоволення від гри, з урахуванням конкретних вимог, яким має відповідати футбольний стіл. Настільний футбол Garlando F-200 Maplewood (F200ACRLVL) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 та 71-9. Цей стіл став головним героєм рекламної кампанії Play & Communicate (Грайте та спілкуйтеся).
Особливості:
- Міцний корпус із ДВП товщиною 20 мм із меламіновим покриттям прослужить багато рокі…
30 959Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Професійний настільний футбол Garlando Champion (CHAMPRLVS) зі складаними ніжками для компактного зберігання - ідеальний варіант для невеликого приміщення. Модель зроблена безпосередньо в Італії з вис еще→окоякісних матеріалів, що забезпечують довговічність та задоволення від гри, з урахуванням конкретних вимог, яким має відповідати футбольний стіл. Поверхні столу покриті матеріалом, який можна мити, забезпечуючи його очищення в разі необхідності. Настільний футбол Garlando Champion (CHAMPRLVS) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 та 71-9.
Особливості:
- Міцний корпус із МДФ товщиною 20 мм із меламіновим покриттям прослужить багато років і збереже первісний …
32 679Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Настільний футбол Garlando Open Air (OPENWUCLA) - професійна вулична модель зі складаними ніжками. Стіл виготовлений безпосередньо в Італії з високоякісних матеріалів, що забезпечують довговічність і еще→задоволення від гри, з урахуванням конкретних вимог, яким повинен відповідати футбольний стіл. Він розрахований для використання на вулиці цілий рік, а також його можна зручно зберігати в невеликому приміщенні завдяки практичним складаним ніжкам. Настільний футбол Garlando Open Air (OPENWUCLA) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 та 71-9.
Особливості:
- Міцний корпус бежевого кольору виготовлений і з литого пластику товщиною 19 мм, стійкого до атмосферних впливів. …
33 539Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Настільний футбол Garlando G-500 Grey Oak (G500GRRLVS) - оновлена модель популярного футбольного столу G-500, який досяг успіху з моменту його першого виробництва в 1996 році. Стіл виконаний в кольорі еще→Сірий дуб, одному із самих модних відтінків меблів за останні роки. Модель виготовлена безпосередньо в Італії з високоякісних матеріалів, що забезпечують довговічність і задоволення від гри, з урахуванням конкретних вимог, яким повинен відповідати футбольний стіл. Цей стіл характеризується надійністю та стійкістю, що робить його придатним для гри в будь-якому місці: від дому до офісу та бару. У 1999 році журналісти British Sport Magazine назвали G-500 кращим футбольним столом року в своїй ціновій кате…
34 399Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Настільний футбол Garlando G-500 Pure White (G500BIULVS) - оновлена модель популярного футбольного столу G-500, який досяг успіху з моменту його першого виробництва в 1996 році. Стіл виконаний в ультр еще→асучасному білому кольорі, одному із самих модних відтінків меблів за останні роки. Модель виготовлена безпосередньо в Італії з високоякісних матеріалів, що забезпечують довговічність і задоволення від гри, з урахуванням конкретних вимог, яким повинен відповідати футбольний стіл. Цей стіл характеризується надійністю та стійкістю, що робить його придатним для гри в будь-якому місці: від дому до офісу та бару. У 1999 році журналісти British Sport Magazine назвали G-500 кращим футбольним столом року…
36 119Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Настільний футбол Garlando Master Pro Weatherproof (MPROWUCLA) - професійна вулична модель зі складаними ніжками. Стіл виготовлений безпосередньо в Італії з високоякісних матеріалів, що забезпечують д еще→овговічність і задоволення від гри, з урахуванням конкретних вимог, яким повинен відповідати футбольний стіл. Він розрахований для використання на відкритому повітрі влітку, а взимку його можна зручно зберігати в невеликому приміщенні завдяки практичним складаним ніжкам. Настільний футбол Garlando Master Pro Weatherproof (MPROWUCLA) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 та 71-9.
Особливості:
- Міцний корпус із фанери товщиною 20 мм покритої пластиковим ламін…
39 559Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Аерохокей Garlando Stratos (STRATOS) - модель професійного розміру, призначений для активного відпочинку всієї родини. Вдале поєднання чорного та сірого кольору створює візуальний ефект надзвичайної е еще→легантності. Ігрова поверхня з красивими геометричними малюнками підходить для швидких, динамічних змагань, розвиваючи концентрацію уваги гравців, а також швидкість і координацію рухів. Завдяки своїй міцній і стійкій конструкції аерохокей Garlando Stratos (STRATOS) придатний для колективного використання.
Особливості:
- Ігрове поле із ламінованого МДФ товщиною 16 мм для тривалого використання.
- Борти покриті матеріалом проти ударів і подряпин. Заокруглені кути, покриті чорним ПВ…
42 999Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Настільний футбол Garlando G-500 Weatherproof Blue (G500WBLGULLA) - професійна вулична модель із регульованими ніжками. Стіл виготовлений безпосередньо в Італії з високоякісних матеріалів, що забезпеч еще→ують довговічність і задоволення від гри, з урахуванням конкретних вимог, яким повинен відповідати футбольний стіл. Він розрахований для використання на відкритому повітрі влітку. Також дану модель можна поставити вдома поза сезоном: занісши його в приміщення, ви пожвавите зимові вечори веселими іграми. Настільний футбол Garlando G-500 Weatherproof Blue (G500WBLGULLA) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 та 71-9.
Особливості:
- Міцний корпус із фанери товщиною …

Купить игровые столы

еще 24 товара
Страницы:
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Тип
Каталог игровых столов 2024 - новинки, хиты продаж, купить игровые столы.
Пользователи ищут: