новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Игровые столы

 цены на 512 модели  
Выводить
Настільний футбол Garlando F-2 Grey Oak (F2GRRLNO) - нова модель настільного футболу початкового рівня зі стійкою конструкцією, спеціально створена для розваг юних гравців. Стіл виготовлений із тих са еще→мих матеріалів, як і моделі дорослих столів, з ретельною увагою до деталей і максимальною увагою до безпеки гравців-початківців. Настільний футбол Garlando F-2 Grey Oak (F2GRRLNO) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 і 71-9. За співвідношенням ціни та якості цей стіл стане чудовим подарунком для гравців-початківців.
Особливості:
- Корпус із МДФ товщиною 15 мм із меламіновим покриттям прослужить багато років і збереже первісний вигляд.
- Прямокутні ніжки із …
7 137Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Garlando F-3 Maplewood (F3ACULNO) - ідеальний футбольний стіл для юних талантів. Модель виготовлена із якісних матеріалів, що забезпечують довговічність та задоволення від гри, з урахуванням конкретни еще→х вимог, яким має відповідати футбольний стіл. Міцні чорні ніжки із МДФ мають хромовані проміжні поперечини та компенсатори нерівності підлоги для ідеальної стійкості. Настільний футбол Garlando F-3 Maplewood (F3ACULNO) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 і 71-9. За співвідношенням ціни та якості цей стіл стане чудовим подарунком для гравців-початківців.
Особливості:
- Міцний корпус із МДФ товщиною 15 мм із меламіновим покриттям прослужить багато років і збер…
11 179Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Аерохокей Garlando Mistral (MISTRAL) призначений для гравців молодшого шкільного віку. Модель відрізняється великою увагою до вибору матеріалів і використовуваних кольорів, чудовою ретельністю обробки еще→деталей і привабливим дизайном, що відтворює хокейний майданчик. Ігрова поверхня з красивими геометричними малюнками підходить для швидких, динамічних змагань, розвиваючи концентрацію уваги гравців, швидкість і координацію рухів. Аерохокей Garlando Mistral (MISTRAL) - гарний подарунок, який легко поміститься в дитячій кімнаті чи кімнаті для відпочинку.
Особливості:
- Ігрове поле із МДФ товщиною 12 мм для тривалого використання.
- Борти покриті матеріалом проти ударів і подряпи…
17 199Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Аерохокей Garlando Zodiac (ZODIAC) призначений для активного відпочинку всієї родини. Округлий профіль без гострих країв підкреслюється опуклими ніжками, що надає даній моделі оригінального та привабл еще→ивого зовнішнього вигляду. Акуратна комбінація чорного кольору та алюмінію покриває дуже міцну та стабільну структуру, що робить цей стіл придатним для колективного використання. Ігрова поверхня з красивими геометричними малюнками підходить для швидких, динамічних змагань, розвиваючи концентрацію уваги гравців, а також швидкість і координацію рухів.
Особливості:
- Ігрове поле із ламінованого МДФ товщиною 18 мм для тривалого використання.
- Борти покриті матеріалом проти ударів і подря…
26 659Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Професійний настільний футбол Garlando Master Pro (MPROULVS) зі складаними ніжками для компактного зберігання - ідеальний варіант для невеликого приміщення. Модель зроблена безпосередньо в Італії з ви еще→сокоякісних матеріалів, що забезпечують довговічність та задоволення від гри, з урахуванням конкретних вимог, яким має відповідати футбольний стіл. Поверхні столу покриті матеріалом, який можна мити, забезпечуючи його очищення в разі необхідності. Настільний футбол Garlando Master Pro (MPROULVS) відповідає європейським стандартам безпеки EN 71-1, 71-2, 71-3 та 71-9.
Особливості:
- Міцний корпус із МДФ товщиною 20 мм із меламіновим покриттям прослужить багато років і збереже первісний…
30 099Купить!
грн.
Boom-ua.com
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Настільний футбол Garlando G-500 Evolution (G500NEULVS) - професійна модель лінійки Evolution, спеціальної серії з трьох футбольних столів, яка також включає F-200 Evolution і G-2000 Evolution. Міцна еще→конструкція стола має елегантне поєднання чорного та сріблястого кольорів, натхненного стилем хай-тек. Модель виготовлена безпосередньо в Італії з високоякісних матеріалів, що забезпечують довговічність і задоволення від гри, з урахуванням конкретних вимог, яким повинен відповідати футбольний стіл. Цей стіл характеризується надійністю та стійкістю, що робить його придатним для гри в будь-якому місці: від дому до офісу та бару. У 1999 році журналісти British Sport Magazine назвали G-500 кращим футбо…

Купить игровые столы

еще 24 товара
Страницы:
1 2 3 4 5 ... 22
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Тип
Каталог игровых столов 2024 - новинки, хиты продаж, купить игровые столы.
Пользователи ищут: