новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Краны, вентили и фитинги Fado

 цены на 1527 моделей  
Fado
очистить
Выводить
Американка кутова Fado 25 1 рекомендуємо підібрати та купити від бренду Fado у онлайн каталозі обладнання для опалення Teploradost Наші менеджери допоможуть для вас найкращі товари залиште заявку у формі або наберіть (050) 741-51-55. Також, обери латунні фітинги різьбові від популярних виробників - у нашому магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Американка кутова Fado 25 1 запитайте необхідну інформацію у нас. Онлайн каталог Teploradost.com.ua привезе клієнтам у регіонах: Луцьк, Кропивницький, Херсон та в інші регіони України.
399 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Трійник обжим FADO 26х20х26 (RFT07) ми пропонуємо вам вибрати та замовити від виробника Fado у онлайн магазині опалення Теплорадість Наші менеджери оберуть Вам вигідні компоненти залиште заявку у формі або дзвоніть за номером телефону (093) 170-25-27. Також, ви можете обрати металопластиковий фітинг від відомих брендів - у нашому магазині. Якщо виникли будь-які питання по товару Трійник обжим FADO 26х20х26 (RFT07) запитайте необхідну інформацію у нас. Інтернет каталог Теплорадість виконає доставку покупцям у містах: Маріуполь, Черкаси, Львів та в ін. регіони України.
600 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор водопровідний вентильний Fado 3/4x1/2x3 унікальна можливість підібрати та замовити від бренду Fado у онлайн магазині товарів для опалення Teploradost Наші консультанти оберуть Вам чудові товари залиште заявку у формі або зателефонуйте (050) 741-51-55. Також, дивись колектори водопровідні від якісних брендів - У нас у магазині. Якщо у вас залишилися будь-які питання за цим товаром Колектор водопровідний вентильний Fado 3/4x1/2x3 запитайте необхідну інформацію у нас. Магазин Теплорадість виконає постачання покупцям у: Павлоград, Рівне, Тернопіль , а також ін. міста України.
725 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор водопровідний вентильний Fado 3/4x1/2x4 підібрати та замовити підібрати та придбати від виробника Fado у магазині опалювального обладнання Teploradost.com.ua Наші співробітники підберуть Вам найкращі компоненти напишіть на email або наберіть за телефоном (067) 478-51-55. Також, ви можете знайти колектори водопровідні від відомих брендів - У нас у магазині. Якщо у вас залишилися важливі питання за цим товаром Колектор водопровідний вентильний Fado 3/4x1/2x4 можете уточнити необхідну інформацію у нас. Каталог Teploradost виконає доставку покупцям у: Житомир, Івано-Франківськ, Житомир та у всі міста України.
799 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 2 виходи рекомендуємо купити від бренду Fado в нашому інтернет магазині обладнання для опалення за доступною ціною. Магазин - каталог teploradost.com.ua пропонує Вам виконати покупку товарів категорії колектори для опалення з багатим асортіментом альтернатив справжньої якості наприклад: колектори для опалення з доставкою по Україні і клієнтам міст: Одеса, Запоріжжя, Черкаси та інших міст. Якщо у Вас залишилися питанняпо товару колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 2 виходи напишіть нашому консультанту по телефону (067) 478-51-55.
3 059 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 2 виходи пропонується замовити від бренду Fado в нашому магазині опалювального обладнання по які завищеною ціною. Електронний каталог магазину Теплорадість пропонує Вам виконати покупку товарів категорії колектори для теплої підлоги з багатим асортіментом альтернатив найвищої якості наприклад: колектори для теплої підлоги з доставкою по Україні і жителям регіонів: Харків, Полтава, Чернігів та інших міст. Якщо у Вас залишилисяпитання по виробу колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 2 виходи телефонуйте співробітнику за номером телефону .
3 790 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 3 виходи пропонується підібрати і придбати від виробника Fado в нашому інтернет магазині обладнання для опалення по реально виправданою вартості. Інтернет каталог опалювальної техніки Теплорадість пропонує Вам виконати покупку товарів категорії колектори для опалення з величезним асортиментом альтернатив найвищої якості наприклад: колектори для опалення з доставкою по Україні і які проживають в містах: Дніпро,Полтава, Мелітополь та інших міст. Якщо у Вас залишилися питання по продукту колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 3 виходи наберіть нашому продавцю по телефону .
4 401 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Комплект для підключення циркуляційного насоса Fado Floor 1 x3/4 рекомендуємо купити від виробника Fado в нашому інтернет каталозі магазина опалення по виправданою ціною. Магазин - каталог teploradost.com.ua рекомендує оформити покупку товарів категорії комплектуючі для колекторів з багатим асортіментом альтернатив відмінної якості наприклад: комплектуючі для колекторів з доставкою по Україні і які проживають в регіонах: Київ, Херсон, Львів та інших міст. Якщо у васзалишилися питання по виробу комплект для підключення циркуляційного насоса Fado Floor 1 x3/4 напишіть нашому консультанту за номером телефону (093) 170-25-27.
4 515 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 3 виходи рекомендується купити від бренду Fado в нашому каталозі інтернет магазину опалювальної техніки за нормальною ціною. Інтернет магазин опалювального обладнання Теплорадість надає можливість зробити покупку товарів категорії колектори для теплої підлоги з багатим асортіментом альтернатив вищої якості наприклад: колектори для теплої підлоги з доставкою по Україні і покупцям в: Чернігів, Львів, Рівне та інших міст. якщоу Вас залишилися питання по виробу колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 3 виходи телефонуйте консультанту за номером телефону .
5 281 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 4 виходи з можливістю підібрати і купити від виробника Fado в нашому каталозі опалювального обладнання за нормальною вартістю. Магазин Теплорадість - інтернет каталог, який надає унікальну можливість зробити покупку товарів категорії колектори для опалення з величезним асортиментом альтернатив відмінної якості наприклад: колектори для опалення з доставкою по Україні і покупцям в регіонах: Одеса, Запоріжжя,Кіровоград та інших міст. Якщо у Вас залишилися питання по даній одиниці колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 4 виходи телефонуйте консультанту за номером телефону (050) 741-51-55.
5 712 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 4 виходи рекомендуємо придбати від виробника Fado в нашому магазині опалювального обладнання по виправданою вартості. Інтернет каталог опалювальної техніки Теплорадість надає унікальну можливість здійснити покупку товарів категорії колектори для теплої підлоги з великим асортиментом альтернатив реального якості наприклад: колектори для теплої підлоги з доставкою по Україні і покупцям регіонів: Одеса, Дніпро,Запоріжжя та інших міст. Якщо у Вас залишилися питання по виробу колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 4 виходи телефонуйте співробітнику за наступним номером (050) 741-51-55.
6 892 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 5 виходів пропонується підібрати від виробника Fado в нашому каталозі інтернет магазину опалювальної техніки за доступною вартості. Інтернет каталог опалювальної техніки Теплорадість рекомендує здійснити покупку товарів категорії колектори для опалення з широким асортиментом альтернатив оригінальної якості наприклад: колектори для опалення з доставкою по Україні і покупцям в: Київ, Миколаїв, Чернігів та інших міст.Якщо у Вас залишилися питання по товару колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 5 виходів телефонуйте менеджеру за номером .
7 119 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 6 виходів пропонується придбати від виробника Fado в нашому каталозі інтернет магазину опалювальної техніки по реально виправданою ціною. Електронний каталог магазину Теплорадість надає можливість здійснити покупку товарів категорії колектори для опалення з широким асортиментом альтернатив відмінної якості наприклад: колектори для опалення з доставкою по Україні і покупцям в містах: Київ, Запоріжжя, Рівне таінших міст. Якщо у Вас залишилися питання по продукту колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 6 виходів наберіть фахівця на нашу номером (093) 170-25-27.
8 458 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 5 виходів рекомендується підібрати і замовити від виробника Fado в нашому інтернет каталозі магазина опалення за вигідною вартості. Магазин - каталог teploradost.com.ua дарує можливість виконати покупку товарів категорії колектори для теплої підлоги з великим асортиментом альтернатив відмінної якості наприклад: колектори для теплої підлоги з доставкою по Україні і які проживають в містах: Київ, Львів, Рівне та інших міст. Якщо у васзалишилися питання по продукту колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 5 виходів напишіть нашому продавцю по телефону (093) 170-25-27.
8 561 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 7 виходів пропонується підібрати і замовити від бренду Fado в нашому інтернет магазині опалення за вигідною ціною. Інтернет магазин опалювального обладнання Теплорадість надає можливість виконати покупку товарів категорії колектори для опалення з величезним асортиментом альтернатив найвищої якості наприклад: колектори для опалення з доставкою по Україні і покупцям в: Харків, Хмельницький, Полтава та інших міст.Якщо у Вас залишилися питання по виробу колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 7 виходів зателефонуйте нашому продавцю на нашу номером (067) 478-51-55.
10 038 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 6 виходів пропонуємо підібрати і придбати від виробника Fado в нашому каталозі інтернет магазину опалювальної техніки за нормальною вартістю. Teploradost.com.ua - онлайн каталог, який надає можливість оформити покупку товарів категорії колектори для теплої підлоги з величезним асортиментом альтернатив хорошої якості наприклад: колектори для теплої підлоги з доставкою по Україні і покупцям міст: Київ, Харків, Львів таінших міст. Якщо у Вас залишилися питання по даній одиниці колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 6 виходів напишіть продавцю за наступним номером (067) 478-51-55.
10 089 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 8 виходів рекомендується підібрати і купити від бренду Fado в нашому інтернет магазині опалювальної техніки за адекватною ціною. Teploradost.com.ua - електронний магазин, який надає можливість виконати покупку товарів категорії колектори для опалення з широким асортиментом альтернатив хорошої якості наприклад: колектори для опалення з доставкою по Україні і які проживають в регіонах: Запоріжжя, Миколаїв, Кіровоград таінших міст. Якщо у Вас залишилися питання по даній одиниці колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 8 виходів наберіть експерту за номером .
10 863 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 7 виходів пропонуємо підібрати і купити від бренду Fado в нашому каталозі опалювального обладнання по які завищеною вартістю. Онлайн каталог teploradost.com.ua надає унікальну можливість зробити покупку товарів категорії колектори для теплої підлоги з широким асортиментом альтернатив оригінальної якості наприклад: колектори для теплої підлоги з доставкою по Україні та в Дніпро, Хмельницький, Кіровоград та інших міст.Якщо у Вас залишилися питання по товару колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 7 виходів напишіть співробітнику по телефону (067) 478-51-55.
11 615 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Комплект підключення системи опалення підлог FADO FLOOR 2 виходи (SEN02) - це колекторна група, яка використовується для підключення системи теплої підлоги. Даний комплект складається з змішувача насосної групи SG01, колекторного блоку з витратомірами KRV, кінцевого елемента колектора KE01 і євроконус 16х2.0, використовуваного для приєднання металопластикової труби і труби з зшитого
12 717 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 9 виходів рекомендуємо купити від бренду Fado в нашому каталозі опалювального обладнання за вигідною ціною. Магазин Теплорадість - інтернет каталог, який надає можливість здійснити покупку товарів категорії колектори для опалення з великим асортиментом альтернатив відмінної якості наприклад: колектори для опалення з доставкою по Україні і покупцям в: Дніпро, Мелітополь, Львів та інших міст. Якщо у васзалишилися питання по виробу колектор Fado Floor з запірними клапанами 1 х3/4 9 виходів телефонуйте співробітнику за номером (050) 741-51-55.
12 915 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 8 виходів пропонується придбати від бренду Fado в нашому магазині опалювального обладнання по виправданою вартості. Teploradist - інтернет магазин, який надає унікальну можливість здійснити покупку товарів категорії колектори для теплої підлоги з багатим асортіментом альтернатив вищої якості наприклад: колектори для теплої підлоги з доставкою по Україні і які проживають в регіонах: Дніпро, Херсон, Львів та іншихміст. Якщо у Вас залишилися питання по продукту колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 8 виходів зателефонуйте нашому менеджеру за номером (050) 741-51-55.
13 143 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Комплект для підключення системи тепла підлога FADO FLOOR 3 виходи пропонується підібрати і замовити від виробника Fado в нашому магазині опалювального обладнання за хорошою ціною. Магазин - каталог teploradost.com.ua надає унікальну можливість здійснити покупку товарів категорії колектори для теплої підлоги з великим асортиментом альтернатив вищої якості наприклад: колектори для теплої підлоги з доставкою по Україні і покупцям в містах: Харків, Дніпро, Чернігів іінших міст. Якщо у Вас залишилися питання по виробу комплект для підключення системи тепла підлога FADO FLOOR 3 виходи напишіть менеджеру на нашу номером телефону (050) 741-51-55.
14 275 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 9 виходів пропонуємо підібрати і придбати від бренду Fado в нашому інтернет каталозі магазина опалення по які завищеною вартістю. Teploradost.com.ua - електронний магазин, який надає можливість виконати покупку товарів категорії колектори для теплої підлоги з багатим асортіментом альтернатив відмінної якості наприклад: колектори для теплої підлоги з доставкою по Україні і клієнтам в міста: Одеса, Дніпро,Кіровоград та інших міст. Якщо у Вас залишилися питання по товару колектор Fado Floor з витратомірами 1 х3/4 9 виходів зателефонуйте нашому менеджеру за наступним номером (050) 741-51-55.
14 669 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
Комплект FADO FLOOR 4 виходу (SEN04) призначений для приєднання системи обігріву підлог тепла підлога . Даний пристрій дозволяє розподіляти потоки теплоносія в системі теплої підлоги, при цьому підтримуючи встановлений температурний режим. Встановлюється в системах обігріву підлоги з робочим тиском до 10 бар. Цей колектор йде без циркуляційного насоса, який можна додатково придбати.
15 941 грн.
Teploradost.com.ua
С нами 6 лет
(Киев)
Пожаловаться
Купить!
Teploradost.com.ua
еще 24 товара
Страницы:
1 2 3 4 5 ... 64
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Диаметр резьбы
Резьба
Форма рукоятки
Конструкция
Дополнительно
Очистить параметры