новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина
Каталог   /   Авто и мото   /   Допоборудование   /   Монтажные крепления для багажников

Монтажные крепления для багажников

 цены на 1096 моделей  
Выводить
Tree Frog Model Pro 1 - це велокріплення на дах, в формі цифри 7, має 3 вакуумні чашки TreeFrog, кожна з яких витримує 100 кг і одну чашку з липучкою Velcro для фіксації заднього колеса. Розміщуючи вакуумні чашки в ідеальний трикутник, для максимальної місткості, велокріплення дозволить перевозити один велосипед (до 22 кг). Універсальне кріплення переднього колеса сумісно з колесами на ексцентрики і з
8 600 грн.
Unisport.ua
С нами 5 лет
(Харьков)
Пожаловаться
Купить!
Unisport.ua
Кріплення велосипедне вакуумне на два велосипеда Tree Frog Model Pro 2/2020 Model Pro 2/2020 MP0002 / 20 Це велокріплення призначене для перевезення 2-х велосипедів (до 45 кг) і має чотири вакуумні чашки TreeFrog, кожна з яких витримує 100 кг і дві чашки з липучкою Velcro для фіксації задніх коліс. Універсальне кріплення переднього колеса сумісно з колесами на ексцентрики і з колесами на осях 15х100мм. Більше немає необхідності міняти кріплення! Також, стійки TreeFrog Model Pro можна додатково укомплектувати Адаптори для кріплення вилки Lefty. Кріплення може встановлюватися на дах хетчбека і заднє скло автомобіля.
12 900 грн.
Unisport.ua
С нами 5 лет
(Харьков)
Пожаловаться
Купить!
Unisport.ua
Кріплення велосипедне вакуумне на три велосипеда Tree Frog Model Pro 3 Model Pro 3 MP0003 Tree Frog велокріплення призначене для перевезення 3-х велосипедів (до 70 кг) і має п'ять вакуумних чашок TreeFrog, кожна з яких витримує 100кг, і три чашки з липучкою Velcro для фіксації задніх коліс. Універсальне кріплення переднього колеса сумісно з колесами на ексцентрики і з колесами на осях 15х100 мм. Більше немає необхідності міняти кріплення! Також стійки TreeFrog Model Pro є можливість укомплектувати адаптерами для кріплення вилки Lefty. Кріплення може встановлюватися на дах хетчбека і заднє скло автомобіля.
17 200 грн.
Unisport.ua
С нами 5 лет
(Харьков)
Пожаловаться
Купить!
Unisport.ua

Купить монтажные крепления для багажников

еще 24 товара
Страницы:
1 2 3 4 5 ... 46
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Каталог монтажных креплений для багажн 2024 - новинки, хиты продаж, купить монтажные крепления для багажников.