новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Прочая туристическая посуда

 цены на 7963 модели  
Выводить
280Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - нож складной / Твёрдость стали - 51-53 HRC
2 121Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - набор для барбекю / Количество - 12 шт.
2 463Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - сковорода / Количество - 1 шт.
2 926Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - набор для барбекю / Количество - 4 шт.
Туристичні столові прилади 3 в 1 63-148 від NEO - це набір, що складається з ложки, ножа та вилки. Столові прилади відрізняються складною конструкцією та невеликою вагою – 70 г. Вони виготовлені з міц еще→ної нержавіючої сталі, що гарантує їхню придатність до використання протягом багатьох сезонів. Вони мають харчовий сертифікат LFGB. Марка NEO відповідає вимогам ентузіастів виживання.
Туристичний посуд 7-в-1 NEO 63-146 - це кастрюля, сковорода, 2 тарілки, половник, лопатка та губка, призначені для кемпінгу та поїздок на природу. Набір важити всього 420 г, завдяки використанню міцни еще→х та легких матеріалів – анодованого алюмінію та пластику. Посуд одобрень LFGB для контакту з харчовими продуктами. Вони також оснащені складними практичними ізольованими ручками. Місткість каструлі становить 1 л, діаметр – 150 мм, висота – 75 мм. Сковорода об'ємом 0,6 літра має висоту 37 мм та діаметр 155 мм. Це відмінний асортимент туристичного посуду від бренду NEO для різноманітних експедицій.
Neo Tools 63-144 - набір каструль 2 в 1, які стануть в нагоді у туристичних походах. Дана модель включає каструлю та практичну сковороду. Особливістю є наявність тепловідведення у каструлі, що збільшу еще→є ефективну площу нагріву, запобігає витоку тепла, знижує витрату палива та прискорює закипання води на 30%. Також вони оснащені складними ізольованими ручками. Набір виготовлений з анодованого алюмінію, який забезпечує високу міцність та невелику вагу, що дозволяє зручно брати його з собою, не турбуючись про зайві кілограми. Слід зазначити, що в комплектацію входить чохол для зручного зберігання та транспортування. Також каструлі мають діючий сертифікат LFGB про затвердження контакту з харчовими пр…
Набір посуду від Naturehike розрахований для 2-3 осіб. У каструль і сковорідки складні ручки з термостійкою накладкою. Набір посуду для походів і кемпінгу виготовлений з анодованого алюмінію. Комплект еще→легкий, компактно складається. Набір посуду Naturehike стане чудовим подарунком для тих, хто любить відпочинок на природі та походи.
Туристическая посуда 3 в 1 NEO Tools 63-145 - это котелок, сковорода и чайник, предназначенные для кемпинга и приключений на природе. Набор весит всего 616 г, благодаря использованию прочного и легког еще→о материала - анодированного алюминия. Посуда одобрена LFGB для контакта с пищевыми продуктами. Они также оснащены складными практичными изолированными ручками. Объем кастрюли составляет 1.7 литра, диаметр 173 мм и высота 122 мм. Чайник объемом 0.8 л имеет размеры - 152 мм в диаметре и 96 мм в высоту. Сковорода объемом 0.7 л имеет высоту 48 мм и диаметр 178 мм. Это отличный ассортимент туристической посуды от бренда NEO Tools для различных экспедиций.
Під час походу варто задуматися про вироби, які дадуть можливість транспортувати, готувати та споживати їжу. На щастя, вже давно придумали масу варіантів виробів, які мають невеликі габарити та при ць еще→ому здатні забезпечити власника комфортом. Найпривабливішим рішенням стане представлений набір від Kovea, до якого увійшли виключно компактні вироби з анодованого алюмінію. Саме такий матеріал вирізняється високими показниками міцності й водночас не зашкодить їжі навіть під час приготування. Йдеться про те, що, коли каструлі опиняться під високою температурою, вони не виділятимуть шкідливих речовин. Алюміній також є матеріалом, який чудово справляється з провідністю тепла. Відповідно, якщо використ…
Набір посуду з розрахунку на 2-3 осіб включає 2 каструлі та 2 кришки до них, мочалку і пакувальний чохол сітчастий. Каструлі вкладаються одна в одну економлячи корисний об'єм Вашого спорядження, еще→а також їх можна використовувати як тарілки. Дозволяє приготувати великі обсяги їжі. Усі вироби виготовлені з якісної неіржавкої сталі, що дає змогу уникнути пригорання їжі, легко миються. Об'єм посуду: казанок - 2.7 л, каструля - 1.6 л, каструля - 1.2 л, сковорода - 0.9 л.
ложка, ложка, сталь, 165 (95) × 38 мм, 38 г, чорний
Тип - ведро / Складная конструкция
Складна каністра для води, можна застосовувати в туризмі, різних видах активного відпочинку. Різні варіанти місткості - на 5, 10 і 15 літрів. Дуже зручно застосовувати в місцевостях, де обмежений дост еще→уп до води. Оптимальна для застосування при температурах в діапазоні від -20 градусів Цельсія до +80 градусів. У складеному стані займає зовсім мало місця, що є дуже комфортним у похідних умовах. Практична ручка, зручний "носик" для лиття, таку каністру зручно транспортувати. Зроблена з надійного, міцного матеріалу.
Кількість приборів - 3, Матеріал - нержавіюча сталь, виделка, 1 шт, ложка, 1 шт, ніж, 1 шт, 70 г, сріблястий

Купить прочая туристическая посуда

еще 24 товара
Страницы:
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Каталог прочей туристической посуды 2024 - новинки, хиты продаж, купить прочая туристическая посуда.