новое название + новый интерфейс

Спустя 13 лет после запуска первой версии сервиса сравнения цен Nadavi,
мы приняли решение сделать решительный шаг вперед и перевести проект
на более функциональную и динамично развивающуюся платформу — E-Katalog.

Украина

Прочая туристическая посуда

 цены на 7957 моделей  
Выводить
280Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - нож складной / Твёрдость стали - 51-53 HRC
2 121Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - набор для барбекю / Количество - 12 шт.
2 463Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - сковорода / Количество - 1 шт.
2 926Купить!
грн.
Maudau.com.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Тип - набор для барбекю / Количество - 4 шт.
Туристичне столове приладдя 3 в 1 63-148 від NEO – це набір, що складається з ложки, ножа та виделки. Столове приладдя відрізняються складаною конструкцією та невеликою вагою – 70 г. Вони виготовлені еще→з міцної нержавіючої сталі, що гарантує їхню придатність до використання протягом багатьох сезонів. Вони мають харчовий сертифікат LFGB. Вони пропонуються на практичному прикладі. Марка NEO відповідає вимогам ентузіастів виживання.
Чайник для мандрівок 0,8 літра 63-147 від NEO має ємність 0,8 літра. Його розміри становлять 152 мм у діаметрі та 96 мм у висоту. Виготовлений з анодованого алюмінію та нержавіючої сталі, він не тільк еще→и міцний, але й легкий. Його вага складає всього 190 г. Чайник оснащений складною ізольованою ручкою та кришкою з отворами. Він дозволяє готувати воду на свіжому повітрі, незалежно від умов. Має сертифікат відповідності вимогам LFGB контакту з харчовими продуктами. До нього додається зручна сумка для перенесення. Марка NEO рекомендується любителям виживання.  
Чайник Naturehike Camping виготовлений з алюмінієвого сплаву, міцний у використанні, швидко закипить, і вам не знадобиться багато газу. Чайник з термостійкою складною ручкою, її можна брати навіть кол еще→и чайник гарячий. Носик чайника правильної форми дає змогу акуратно наливати воду.  У комплекті сіточка для транспортування.
Набір туристичного посуду чудово підходить для піших походів, бо має вкрай малу вагу в 160 г. Такий посуд не поб'ється, не заіржавіє і відмивається без проблем. Набір складається з трьох каструль еще→із ручками, що дають змогу приймати гарячу їжу, не обпікаючи рук, а також кришки для великої каструлі. Каструлі компактно складаються одна в одну, економлячи місце під час зберігання, і закриваються кришкою. Набір підходить для приготування їжі однією людиною. Особливості: Кожна каструля має ручки, що складаються під час транспортування. Всі каструлі компактно складаються одна в одну і закриваються однією кришкою. Велику каструлю можна використовувати для приготування їжі. Середню каструлю можна використову…
Туристичний посуд 7-в-1 NEO 63-146 – це каструля, сковорода, 2x тарілки, половник, лопатка та губка, призначені для кемпінгу та поїздок на природу. Набір важить всього 420 г, завдяки використанню міцн еще→их та легких матеріалів – анодованого алюмінію та пластику. Посуд схвалений LFGB контакту з харчовими продуктами. Вони також оснащені складними практичними ізольованими ручками. Місткість каструлі становить 1 л, діаметр – 150 мм, висота – 75 мм. Сковорода об'ємом 0,6 літра має висоту 37 мм та діаметр 155 мм. Це відмінний асортимент туристичного посуду від бренду NEO для різноманітних експедицій.  
Набір посуду для походу Naturehike вдосконалений з розрахунку на 2-3 осіб включає 2 каструлі та 2 кришки до них, мочалку і пакувальний сітчастий чохол. Каструлі укладаються одна в одну за принципом ма еще→трьошки, економлячи корисний об'єм Вашого спорядження, а також їх можна використовувати як тарілки. Дає змогу приготувати великі обсяги їжі. Всі вироби виготовлені з якісного анодованого алюмінію, що дає змогу уникнути пригорання їжі, і легко миються.
Легкий чайник з анодованого алюмінію з кришкою та зручною ручкою. Особливості: Легкий міцний анодований алюміній. Компактний. Складна ручка.
Esbit WK1400HA - це 1,4-літровий похідний чайник, виготовлений з анодованого алюмінію. Він легкий, важить всього 174 грами, і оснащений складною ручкою для зручності зберігання і наливання води. Чайни еще→к також оснащений кришкою з ручкою для легкого відкриття і закриття. На думку користувачів, це хороший варіант для тих, хто шукає легкий і портативний чайник для походів або подорожей з рюкзаком. Крім того, він відносно доступний за ціною порівняно з іншими похідними чайниками, представленими на ринку. Особливості: Виготовлений з анодованого алюмінію. Місткість 1,4 літра. Легкий (174 грам). Складна ручка. Кришка з ручкою.
Набір посуди для кемпінгу Naturehike - ідеальне рішення для активних туристів та любителів відпочинку на природі. Складений з урахуванням потреб 2-3 осіб, цей набір включає в себе 2 каструлі та 2 криш еще→ки, що робить його універсальним і зручним для використання під час походів, кемпінгу чи пікніків. Каструлі з кришками можна використовувати для приготування різних страв, а також кришки можуть служити тарілками для подачі їжі. Велика каструля оснащена додатковою ручкою, призначеною для підвішування над вогнищем, що робить її ідеальним вибором для приготування страв над відкритим вогнем. Ручки каструль складні, обладнані термостійкими накладками, що забезпечує зручність та безпеку під час використання.…
Набір каструль 2 в 1 з тепловідведенням 63-144 від NEO включає каструлю з тепловідведенням, що захищає її від вітру і збільшує радіус дії каструлі на 30%, і практичну сковороду. Об'єм каструлі ст еще→ановить 0,9 літра, висота – 100 мм, діаметр – 132 мм. Місткість сковороди – 0,5 л, висота – 125 мм, діаметр – 60 мм. Компоненти виготовлені з анодованого алюмінію, що забезпечує високу міцність та малу вагу. Вага всього набору складає всього 268 г. Каструлі оснащені складними ізольованими ручками. Вони також мають чинний сертифікат LFGB про затвердження контакту з харчовими продуктами. Цей виріб чудово підійде для поїздок за місто та походи. До нього додається практична дорожня сумка.
Набір посуду від Naturehike розрахований для 2-3 осіб. У каструль і сковорідки складні ручки з термостійкою накладкою. Набір посуду для походів і кемпінгу виготовлений з анодованого алюмінію. Комплект еще→легкий, компактно складається. Набір посуду Naturehike стане чудовим подарунком для тих, хто любить відпочинок на природі та походи.
Набір туристичного посуду відмінно підходить для піших походів. Такий посуд не поб'ється, не заіржавіє та відмиється без проблем. Набір складається з двох каструль, чайника та сковороди з чаплією еще→. З їхньою допомогою легко приготувати будь-яку страву для повноцінного харчування на природі. Особливості: Набір підходить для трьох осіб. Легкий і компактний. Всі предмети компактно складаються один в одного. Уникайте контакту з кислою або солоною їжею, яка може пошкодити алюміній без покриття. Продукти, які знаходяться в каструлі понад 24 години, слід зберігати при температурі нижче +5°C. Не допускається використання абразивних засобів для чищення.
Набір туристичного посуду відмінно підходить для піших походів. Такий посуд не поб'ється, не заіржавіє та відмиється без проблем. Набір складається з двох каструль, чайника та сковороди з чаплією еще→. З їхньою допомогою легко приготувати будь-яку страву для повноцінного харчування на природі. Особливості: Набір підходить для чотирьох осіб. Легкий і компактний. Всі предмети компактно складаються один в одного. Уникайте контакту з кислою або солоною їжею, яка може пошкодити алюміній без покриття. Продукти, які знаходяться в каструлі понад 24 години, слід зберігати при температурі нижче +5°C. Не допускається використання абразивних засобів для чищення.
Туристичний посуд 3 в 1 NEO 63-145 – це казанок, сковорода та чайник, призначені для кемпінгу та пригод на природі. Набір важить всього 616 г, завдяки використанню міцного та легкого матеріалу – анодо еще→ваного алюмінію. Посуд схвалений LFGB контакту з харчовими продуктами. Вони також оснащені складними практичними ізольованими ручками. Об'єм каструлі становить 1,7 літра, діаметр 173 мм та висота 122 мм. Чайник об'ємом 0,8 л має розміри – 152 мм у діаметрі та 96 мм у висоту. Сковорода об'ємом 0,7 л має висоту 48 мм та діаметр 178 мм. Це відмінний асортимент туристичного посуду від бренду NEO для різноманітних експедицій.
Під час походу варто задуматися про вироби, які дадуть можливість транспортувати, готувати та споживати їжу. На щастя, вже давно придумали масу варіантів виробів, які мають невеликі габарити та при ць еще→ому здатні забезпечити власника комфортом. Найпривабливішим рішенням стане представлений набір від Kovea, до якого увійшли виключно компактні вироби з анодованого алюмінію. Саме такий матеріал вирізняється високими показниками міцності й водночас не зашкодить їжі навіть під час приготування. Йдеться про те, що, коли каструлі опиняться під високою температурою, вони не виділятимуть шкідливих речовин. Алюміній також є матеріалом, який чудово справляється з провідністю тепла. Відповідно, якщо використ…
Набір посуду з розрахунку на 2-3 осіб включає 2 каструлі та 2 кришки до них, мочалку і пакувальний чохол сітчастий. Каструлі вкладаються одна в одну економлячи корисний об'єм Вашого спорядження, еще→а також їх можна використовувати як тарілки. Дозволяє приготувати великі обсяги їжі. Усі вироби виготовлені з якісної неіржавкої сталі, що дає змогу уникнути пригорання їжі, легко миються. Об'єм посуду: казанок - 2.7 л, каструля - 1.6 л, каструля - 1.2 л, сковорода - 0.9 л.
Тип - ложка / Количество предметов - 1 шт. / Материал - нерж. сталь

Купить прочая туристическая посуда

еще 24 товара
Страницы:
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Каталог прочей туристической посуды 2024 - новинки, хиты продаж, купить прочая туристическая посуда.
Пользователи ищут: